20 Ιουλ 2016

Απίστευτο αλλά η Γιουβέντους δεν μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο με τον Πογκμπά!

Η Γιουβέντους προσπαθεί να μιλήσει τηλεφωνικά με τον Πολ Πογκμπά αλλά αυτό αποδεικνύεται αδύνατο.

Τα ιταλικά ΜΜΕ περιγράφουν μια συγκεχυμένη κατάσταση γύρω από τον Γάλλο αφού στο Τορίνο δεν είχαν καμία ένδειξη τις τελευταίες μέρες ότι θα ζητήσει μεταγραφή.

Τελικά ζήτησε μέσω του Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος ανακοίνωσε στους Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι ότι ο Γάλλος έχει συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει να πάρει μεταγραφή.

Από την στιγμή που το είπε αυτό ο Ραϊόλα, η Γιουβέντους, όπως γράφουν οι Ιταλοί, έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Πογκμπά, ο οποίος κάνει διακοπές στο Μαϊάμι, αλλά αυτό δεν έχει καταστεί εφικτό. Για κάποιο λόγο, ο Γάλλος -τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα- δεν έχει επικοινωνήσει στις κλήσεις που του κάνουν ο γενικός διευθυντής και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

5 σχόλια:

  1. Είναι το παιχνίδι επικοινωνιακό..! Και να γίνεται αυτό, οι αρμόδιοι δε θα έπρεπε να το ανακοινώσουν! Μήπως ανακοινώνοντάς το θέλουν να πουν στο κόσμο..: ``να δείτε.. εμείς τον θέλουμε.., αυτός δε θέλει..`` και να ξεφύγουν έτσι από την ευθύνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον αγυριστο το μαλ...σμενο αν συμβαίνει αυτό. Μεγάλε όχι μόνο φοράς τη μπλούζα της ΓΙΟΥΒΕ αλλά εχεις και το 10. Μάθε λίγο ιστορία φεαγκοφονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή