3 Ιουλ 2016

Ο Κροάτης που μπήκε από το πουθενά στο μεταγραφικό παζλ της Γιούβε αποφασίζει πού θα πάει στην Ιταλία

Ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν είναι ο Μάρκο Πιάτσα, ο οποίος είναι πιθανό να πάρει σήμερα την απόφαση του.

Οπως μετέδωσε το Sky Italia, το θέμα πλέον αφορά αποκλειστικά μπιανκονέρι και ροσονέρι αφού ο 21χρονος Κροάτης εξτρέμ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει ουσιαστικά απορρίψει τις Ιντερ και Νάπολι.

Το ρεπορτάζ του συνδρομητικού καναλιού, αργά το βράδυ του Σαββάτου, ανέφερε ότι οι προτάσεις των Γιούβε και Μίλαν είναι πάνω-κάτω ίδιες και τώρα είναι η ώρα για να αποφασίσει ο Πιάτσα πού θέλει να πάει.

Σύμφωνα με το Sky, ο Κροάτης βλέπει με πολύ καλό μάτι και τις δύο περιπτώσεις αλλά για διαφορετικούς λόγους. Από την μία, η Μίλαν του δίνει εγγυημένη θέση βασικού και τη διαβεβαίωση ότι αυτός θα είναι το αστέρι της ομάδας που θα χτίσει για τη νέα σεζόν.

Από την άλλη, η Γιουβέντους δεν του δίνει φυσικά καμία εγγύηση για θέση βασικού αλλά ο Πιάτσα αντιλαμβάνεται ότι είναι μια ομάδα στην οποία όταν κάποιος πιτσιρικάς δείξει ότι πρέπει να παίξει, παίζει. Εκτός αυτού, αντιλαμβάνεται ότι στους μπιανκονέρι μπορεί να βελτιωθεί πολύ περισσότερο με βάση το ιδανικό κλίμα που υπάρχει από όλες τις απόψεις.

Οπως και να έχει, το Sky υποστηρίζει ότι ο Πιάτσα ενδέχεται να πάρει την απόφαση του ακόμη και εντός της ημέρας. Οσο για προβλέψεις; Οριακά Μίλαν, λόγω του εγγυημένου χρόνου συμμετοχής.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου