Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

Λύγισε και μπροστά στην κάμερα ο Μπουφόν και εξήγησε γιατί δάκρυσε

Το ξέσπασμα και τα δάκρυα εντός αγωνιστικού χώρου δεν ήταν η μοναδική στιγμή που λύγισε ο Μπουφόν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γερμανία που σήμαινε αποκλεισμό.

Ο αρχηγός της εθνικής Ιταλίας και της Γιουβέντους φανέρωσε τη μεγάλη συναισθηματική φόρτιση που είχε και στη μικτή ζώνη, εκεί που έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι.

Δείτε το βίντεοΓια το ματς, ο Μπουφόν δήλωσε: «Ήταν μια συγκλονιστική βραδιά. Πιστεύαμε ότι είχαμε πετύχει κάτι σπουδαίο, ότι είχαμε στα χέρια μας την πρόκριση και την αφήσαμε να φύγει. Δώσαμε όλοι όσα μπορούσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Στην ερώτηση γιατί έκλαψε μετά το τέλος της διαδικασίας των πέναλτι, ο μεγάλος Ιταλός πορτιέρε εξήγησε: «Καθένας έχει τους δικούς του λόγους για να κλάψει μετά από μια ήττα. Αν, λοιπόν, ξέσπασα σε δάκρυα είναι για το γεγονός ότι ήμαστε πραγματική ομάδα, επειδή δουλέψαμε σαν να ήμαστε ένας άνθρωπος και όχι πολλοί, επειδή ξυπνήσαμε στις καρδιές των Ιταλών μοναδικά συναισθήματα. Δεν μπορώ να περιγράψω πως νιώθω τώρα. Είναι αλήθεια μια μεγάλη απογοήτευση διότι τα δώσαμε όλα και θέλαμε να πετύχουμε κάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου