21 Ιουλ 2016

Ποιον αποκλείουν στη Γιούβε για τη θέση του κέντρου και ποιος φέρεται να είναι επιλογή του Αλέγκρι

Τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Πολ Πογκμπά, όταν αυτός αφήσει το Τορίνο για το Μάντσεστερ, δίνουν και παίρνουν.

Το Tuttomercatoweb με ρεπορτάζ του αναφέρει πως η Γιουβέντους αποκλείει την περίπτωση Αντρέ Γκόμες γιατί θεωρείται ακριβός σχετικά με το «όνομα» που έχει στην ποδοσφαιρική πιάτσα ενώ υποστηρίζει πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα ήθελε σε αυτή τη θέση τον Νεμάνια Μάτιτς.

Ο Νεμάνια Μάτιτς φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή του Αλέγκρι αν φύγει ο Πογκμπά


Ο 27χρονος Σέρβος που έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το 2019 τιμάται κάπου στα 40 εκατ. ευρώ, με την πλάστιγγα να γέρνει προς τα πάνω αν μπει η Γιουβέντους στο παιχνίδι της διαπραγμάτευσης.

Βέβαια, σε μία τέτοια κίνηση, ρόλο θα παίξει και ο Αντόνιο Κόντε και κατά πόσο θέλει να κρατήσει ή να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στους μπιανκιονέρι.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

9 σχόλια:

  1. ποιος ματιτς ρε παιδια θα τρελαθουμε τελειως ? θα καλυψουμε την θεση του πολ με τον ματιτς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε πολλά. To www.forzajuve.gr μεταφέρει όλες τις εξελίξεις για να ξέρουμε τι γράφεται και τι ακούγεται στην Ιταλία. Το τι θα πάρουμε, θα το δούμε στο τέλος. Όταν και θα κάνουμε ταμείο. Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Καλος παικτης ο Ματιτς αλλα τον Πογκμπα δε τον καλυπτει.
      Ισως προσπαθουν καλυψουν Πογκμπα με διδυμο Πιανιτς-Ματιτς.
      Παντως αποχωρησαν Βινταλ-Πιρλο,ειναι νοκ αουτ ο Μαρκιζιο,αν φυγει και ο Πογμπα,το πανισχυρο κεντρο διαλυεται για τα καλα και θα ειναι απλως ποιοτικο.

      Διαγραφή
    3. Γνώμη μου να χωθεί χρήμα για Ερρέρα και Αντρέ Γκόμες και μετά μια φοράκλα, Ιγκουαΐν π.χ. αν σκεφτείς αυτές οι μεταγραφές θα κοστίσουν 170 μύρια πάνω κάτω, και εφόσον ο Πωλ φεύγει με 120 μια χαρά βολεύει.

      Διαγραφή
  2. h kaluterh epilogh einai o verrati kai as kostizei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος Μάτιτς θα τρελαθούμε τελείως...και θέλουν μετά να χτυπήσουν και Champions League;; Τόσα λεφτά θα καρπωθούν απο τη πώληση του Πογκμπά, δεν μπωρούν να φέρουν κάποιον αντίστοιχο, θα δώσουν τόσα χρήματα για Ματιτς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρεμία Δημήτρη! Από το ρεπορτάζ μέχρι την επιβεβαίωση, απέχει αρκετά. Έτι δεν είναι; Ας περιμένουμε τις κινήσεις της ομάδας. Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο ρε Famiglia.Αλλά καμιά φορά σε πιάνει και η αγανάκτησει. Σε προηγούμενο άρθρο που είχατε αναρτήσει οικονομικά στοιχεία και ΚΕΡΔΗ της EXOR που ήταν 500 εκατομμύρια (όχι έσοδα), αν θυμάμαι καλά. Είναι δυνατόν να παίζουμε για 5-10 εκατομμύρια για να αγοράσουμε ένα παίκτη όπως με τον Draxler πέρυσι του τύπου (οχι 30 αλλα 25) που εν τέλει μας τον πηρε η Wolfsburg και φέτος που έγινε λίγο σηριαλ με τον Andre Gomes και τον χάσαμε απο την Μπαρτσα ή με τον Sanchez κλπ. Κάντο για τους οπαδούς φέρε έναν Killer ή έναν ποιοτικό μέσο,αντιστοιχο του Pogba να ανέβουμε λίγο. Στο κάτω κάτω η Γιουβέντους είσαι, δεν είσαι καμιά Ατλέτικο.
      Εσυ σαν Famiglia πως θα σου φαινόταν αυτη η μεταγραφή να δίναμε 40 για Ματιτς;; Ποιος παίκτης θα ήταν ιδανικός αντικαταστάτης του Pogba;;

      Διαγραφή
    3. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας πως άλλο οι επιχειρήσεις των Ανιέλι και άλλο η επιχείρηση Γιουβέντους. Με τη λογική αυτή, θα μπορούσε ο Αντρεά να αγόραζε όποιον παίκτη ήθελε με τα δικά του λεφτά. Αλλά όπως ξέρεις καλά κι εσύ καλέ μας φίλε Δημήτρη, η κάθε εταιρεία είναι οικονομικά ανεξάρτητη.

      Δε θα μπούμε ως σάτι στη λογική ποιον θα πάρουν ή όχι. Ο κάθε αρθρογράφος μπορεί να εκφράσει την άποψή του. Εξάλλου, δε συμφωνούμε όλοι μεταξύ μας για κάθε κίνηση και κάθε παίχτη.

      Forza Juve!

      Διαγραφή