29 Ιουλ 2016

Η περίπτωση Ματουιντί, οι ψυχρές σχέσεις με την Παρί και ένα στοιχείο που γεννά σκέψεις

Δύο ιταλικές αθλητικές εφημερίδες βάζουν σήμερα στο μεταγραφικό κάδρο της Γιουβέντους τον ίδιο ποδοσφαιριστή, τον Μπλες Ματουιντί.

Ρεπορτάζ τόσο της Corriere dello Sport όσο και της Gazzetta dello Sport αναφέρουν πως από τη στιγμή που θα φύγει ο Πογκμπά, ο μέσος της Παρί θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για το κέντρο των μπιανκονέρι.

Ο 29χρονος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 με τους Παριζιάνους και η τιμή εκκίνησης ξεκινάει από τα 30 εκατ. ευρώ. Δύο πράγματα έχουν ιδιαίτερη αξία για την περίπτωσή του. Το πρώτο είναι οι ψυχρές σχέσεις της Γιουβέντους με την Παρί και το δεύτερο είναι πως μάνατζερ του Ματουιντί είναι ο Μίνο Ραϊόλα.

Το πρώτο δυσκολεύει, για ευνόητους λόγους, κάθε διαπραγμάτευση ενώ το δεύτερο γεννά κάποιες σκέψεις. Πάντως, όταν φύγει ο Πογκμπά από το Τορίνο, τελειώνουν οι δουλειές της Γιούβε με τον Ραϊόλα και καλό θα ήταν να μην ανοίξει πάλι νέες παρτίδες.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


9 σχόλια:

  1. Καλυτερα να αγορασουμε Verratti για το κενο του πογκμπά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοσωστος! Ιταλός παιχταρας και σε καλύτερη ηλικία από Ματουιντί!

      Διαγραφή
  2. Οντως Βερρατι αντι Ματουιτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι και να παρουμε το Μεσι αντι του Ντιμπαλα. Τι λετε ρε παιδια... Θα δωσει ποτε η Παρι τον Βεράτι; Μη λετε τρελες. Εγω θα συμφωνήσω με Μότζι και θα πω οτι θέλω Ερέρα της Πόρτο. Ματουιντί και Βίτσελ δε θέλω με τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα τον πάρει η Ρεάλ! Και τον Γκόμεζ που θέλαμε τον πήρε η Μπάρτσα με 0 εκ.. Δηλ. τσάμπα τον θέλαμε εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και τον Gabigol, αφού τον έβαλε στο μάτι η Μπαρτσελόνα.. θα τον χάσουμε κι` αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Βεράτι έχει τις ικανότητες για να γίνει μέλος της βασικής ενδεκάδας και είναι 23 χρόνων. Ο Ματουιντί είναι 29 χρονών κοστίζει >30εκ. και θα είναι πάντα αναπληρωματικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ξεχνάς πως κάποτε είχες χάσει τον Βεράτι στη μάχη με την Παρί! Από τότε οι 2 ομάδες έχουν ψυχρανθεί πολύ (ήταν που ήταν οι σχέσεις...). Λες να τον δελεάσουμε τώρα και να έρθει στη τελική αντί 3 χρόνια πριν; Και νομίζω πως άμα τον θέλουμε, η τιμή εκκίνησης θα είναι σίγουρα είναι 60 χαρτιά (Δεν γνωρίζω αν έχει ρήτρα αποδέσμευσης) και για μας (λόγω σχέσεων) η τιμή θα ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον θέελει η Ρεάλ λέμε.. Και τον Γκόμεζ μάς τον πήρε η Μπάρτσα, όπως μπορεί να μας πάρει και τον Γκαμπιγκόλ! Δε νομίζω να θέλουμε να δώσουμε τόσα λεφτά για κεντρώο, γι` αυτό και δεν έγινε λόγος για Βεράτι, σε αντίθεση με τον Ματουιντί!! Για τον Βίτσελ, για κάτω από 20 εκ. συζητάνε..!!

      Διαγραφή