30 Ιουλ 2016

Αλέγκρι: Πήραμε το μάθημά μας πέρσι, ξεκινάμε με μεγάλη ταπεινοφροσύνη

Ενώ η προετοιμασία της Γιουβέντους συνεχίζεται με εντατικού ρυθμούς και λίγο πριν επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς στην ομάδα, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε για τη χρονιά που έρχεται.

«Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το κομμάτι γιατί τώρα προετοιμαζόμαστε για την υλοποίηση των στόχων μας», είπε ο αλενατόρε των μπιανκονέρι.

«Έχουμε πέντε νέους ποδοσφαιριστές που πρέπει να ενσωματωθούν στην ομάδα. Έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας και διαφορετικό τρόπο», τόνισε για τις μεταγραφές.

Ο Αλέγκρι στάθηκε στα κίνητρα που έχουν όλοι. «Έχουμε τη δύναμη να ξεκινήσουμε και πάλι με μεγάλη ταπεινοφροσύνη. Πέρσι πληρώσαμε τα λάθη μας για δύο μήνες αλλά πήραμε το μάθημά μας. Τη χρονιά που έρχεται έχουμε πολλά κίνητρα. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για το Champions League, το πρωτάθλημα και το Coppa Italia», δήλωσε.

Τέλος, σημείωσε πως το πρώτο στάδιο προετοιμασίας ολοκληρώνεται χωρίς τραυματισμούς και αυτό είναι πολύ θετικό για την ομάδα…

1 σχόλιο:

  1. Άντε πότε θα βρεθούν όλοι μαζί (19 μέρες έμειναν ακόμα) , να παίξουν μαζί κ.τ.λ., αντί η μισή ομάδα να σολατσάρει σε Αυστραλίες και Κίνες..χαχα!! Αστειεύομαι φυσικά!!! (O Καστανος, προσωπικά, μου άρεσε πολύ στο σημερινό φιλικό) FORZA JUNE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή