7 Αυγ 2016

Η παγκόσμια αποκλειστικότητα, το ρίσκο και το μεγάλο στοίχημα της Gazzetta dello Sport στην υπόθεση Πογκμπά

Μέρος του αγγλικού Τύπου αναπαράγει το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport για άφιξη του Πολ Πογκμπά στο Μάντσεστερ, χωρίς όμως να μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας -το οποίο σας μετέφερε νωρίτερα και το forzajuve.gr- λέει ότι ο Πογκμπά προσγειώθηκε κάτω από απόλυτη μυστικότητα στο Μάντσεστερ για να περάσει την Κυριακή ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ, η οποία θα πληρώσει 110 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους.

Η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει ότι η είδηση είναι επιβεβαιωμένη αλλά κανένα άλλο Μέσο σε Ιταλία ή Αγγλία δεν παρουσιάζει δικό του ρεπορτάζ για το θέμα. Τα ιταλικά Μέσα, για την ακρίβεια, γράφουν ότι σύμφωνα με τους Αγγλους ο Πογκμπά αναμένεται σήμερα-αύριο στο Μάντσεστερ, ενώ οι Αγγλοι αναπαράγουν το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport αλλά δεν το επιβεβαιώνουν.

Για την Gazzetta dello Sport, η αποκλειστική είδηση που δημοσίευσε το βράδυ του Σαββάτου είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Ή βγαίνει αληθινή και καταφέρνει να έχει ένα θέμα που κανείς δεν πήρε χαμπάρι ή κάνει λάθος και -στην παρούσα φάση- χάνει μεγάλο μέρος από την αξιοπιστία της.

Η ιστορική ιταλική εφημερίδα είναι η μόνη που έβγαλε το θέμα. Ακόμη και οι Βρετανοί, όπως αναφέραμε παραπάνω, στηρίχθηκαν σε αυτήν και αναπαρήγαγαν το θέμα μέσω της Gazzetta dello Sport. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τη μεταγραφή του αιώνα, την πιο ακριβή μετακίνηση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Την ίδια ώρα, κανένα σχόλιο, επίσημο ή ανεπίσημο, δεν έχει επίσης γίνει από κάποια εκ των δύο ομάδων.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/08/blog-post_6.html
Στο Μάντσεστερ ο Πογκμπά σύμφωνα με αποκλειστικό θέμα της Gazzetta dello Sport. Την ώρα που ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έλεγε ότι τον περιμένει την Δευτέρα στην προπόνηση, ο Πολ Πογκμπά πετούσε για το Μάντσεστερ![Ολόκληρο το θέμα +]



Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


2 σχόλια:

  1. Nαι, θα κάνει εξετάσεις.. Πρέπει να έχει λίγο κατεβασμένο τον αιματικρίτη.. και ανεβασμένη τη χολιστερίνη και το Κάλιο..χαχα FORZA JUVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα αδέρφια. Ξέρουμε κατά πόσο ισχύει αυτό το δημοσίευμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή