2 Αυγ 2016

Η Γιούβε δουλεύει τη μεταγραφή του Βεράτι για να τον πάρει του χρόνου

Ο Μάρκο Βεράτι θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά η Γιουβέντους έχει αρχίσει να δουλεύει την υπόθεση για το επόμενο καλοκαίρι.

Ορισμένες μεταγραφές, πρέπει να αρχίσεις να τις δουλεύεις αρκετό καιρό πριν και όχι να προσπαθήσεις να τις κλείσεις μέσα σε μια-δυο εβδομάδες. Μία απόδειξη για αυτό, είναι το πώς δούλευε όλους αυτούς τους μήνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ζοσέ Μουρίνιο ο Μίνο Ραϊόλα για τον Πολ Πογκμπά, όπως και για άλλους πελάτες του (Ιμπραΐμοβιτς, Μχιταριάν).

Μια τέτοια μεταγραφή, φυσικά, είναι και αυτή του Βεράτι. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι όλοι στο Τορίνο θα ήθελαν άμεσα τον Ιταλό χαφ στη Γιούβε αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί αυτό το καλοκαίρι. Οι σχέσεις, άλλωστε, με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχουν εξομαλυνθεί. Κάτι που μπορεί να γίνει, βεβαίως, σταδιακά τους επόμενους μήνες.

Τα τελευταία ρεπορτάζ λένε ότι ο Βεράτι μία από αυτές τις ημέρες, ενδεχομένως και σήμερα, θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί ως το 2021, με ετήσιες απολαβές στα 7 εκατ. ευρώ. Αυτή θα είναι η... τέταρτη αναπροσαρμογή που του προσφέρουν οι Παριζιάνοι από το 2012, όταν και υπέγραψε σε αυτούς. Παρά την ανανέωση, όμως, το πλάνο της Γιουβέντους δεν αλλάζει.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, το τελευταίο διάστημα υπήρξε ένα... φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι οποίες συμφώνησαν σε ένα πράγμα: Υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον και θα τα ξαναπούν. Ο Βεράτι, ουσιαστικά, είναι από τώρα ο μεγάλος στόχος της Γιούβε για το επόμενο καλοκαίρι και αυτό το έχει ήδη διαμηνύσει ο Μπέπε Μαρότα στον μάνατζερ του, τον Ντονάτο Ντι Κάμπλι, με τον οποίο οι σχέσεις είναι πολύ καλές.

Ο 23χρονος χαφ, άλλωστε, έχει όλο το πακέτο που ψάχνουν οι μπιανκονέρι στον κουμανταδόρο του κέντρου για τα επόμενα χρόνια ενώ, όπως συμπληρώνει η Gazzetta dello Sport, υπάρχει στη μέση και το συναίσθημα. Ο Βεράτι δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι Γιουβεντίνος από πιτσιρικάς και θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα της και να διεκδικεί όλους τους τίτλους ως μπιανκονέρο.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


3 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω γιατί αλλά εκεί που υπήρχε τρελός ενθουσιασμός και με τη μεταγγραφή Πιπιτα, ξαφνικά βλέπουμε το κέντρο να αποδυναμώνεται. Να φύγει ο κλαψας όλοι μας της λέμε αλλά 120 θα πάρουμε. Σκαστετα να παρουμε Βεράτι και Σισσοκό ή Μάτιτς να κάνουμε τριάδα και εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο ο James Rodriguez και αυτός, έστω κι αν οι ρολόι τους είναι διαφορετικοί, είναι ικανοί να γεμίσουν το κέντρο.
    Να τον δούμε και μετά τον τραυματισμό του σε τι κατάσταση θα είναι.

    Bianconero83

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτος στόχος μας ήταν ο Αντρέ Γκόμεζ!! Η Μπάρτσα τον πήρε με 30 εκ.. Εμείς γιατί δεν τα δίναμε αυτά;; Τζάμπα τον θέλαμε;;; Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε έναν για 11άδα και όχι σόνι και καλά να είναι πάντα βασικός ο πάντα συμπαθής Μαρκίζιο! Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε, αλλά όχι στην πλάκα.. Φανταστείτε η Νάπολι να πάρει πίσω τον Καβάνι..και έναν πολύ καλό κεντρώο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή