27 Αυγ 2016

Μαρότα: Τέλος ο Ματουιντί. Λείπει το κερασάκι αλλά έχουμε μια ωραία τούρτα

Τέλος τα σενάρια για την απόκτηση του Μπλες Ματουιντί έβαλε ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους.

Μιλώντας πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Λάτσιο, ο Μπέπε Μαρότα τοποθετήθηκε στους δημοσιογράφους με κεντρικό θέμα την ενίσχυση των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ιταλίας.

«Δε συνέβη τίποτα ιδιαίτερο. Ζητήσαμε τον Ματουιντί και η Παρί μας απάντησε ευγενικά πως δεν είναι προς πώληση», είπε ο Μαρότα και πρόσθεσε: «Συμβαίνουν αυτά. Νομίζω πως το θέμα κλείνει καθώς έκανα μια σαφέστατη τοποθέτηση και θέλω να τονίσω πως είναι δύσκολο να βρούμε παίκτες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας».

Ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι ρωτήθηκε και για άλλες περιπτώσεις (Ματέο Κόβασιτς από τη Ρεάλ και Μουσά Σισικό από τη Νιουκάστλ) και απάντησε ως εξής:  «Δεν έχουμε το κερασάκι στην τούρτα. Αν το βρούμε θα είναι όλα καλά, ωστόσο είμαστε ευχαριστημένοι με την όμορφη τούρτα. Έχουμε φτιάξει μια ομάδα που ανταποκρίνεται στους στόχους μας».

Αφού επανέλαβε πως η Γιουβέντους θα αποκτήσει μόνο ένα παίκτη που θέλει και όχι απλά για να πάρει κάτι, ο Μαρότα έκανε ένα σχόλιο που ίσως να προδικάζει τις εξελίξεις, βάσει του λίγου χρόνου που απομένει: «Θα ήθελα να επισημάνω πως ο Ασαμόα είναι ένας παίκτης που έχει αναρρώσει πλήρως (αναγεννήθηκε, θα μπορούσαμε να πούμε σε μια ελεύθερη μετάφραση)».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου