1 Αυγ 2016

Πιάτσα: Οταν υπέγραψα, ένιωσα κάπως

Ο Μάρκο Πιάτσα μίλησε για τη μεταγραφή στη Γιουβέντους, τους στόχους και την μάχη που θα πρέπει να δώσει για να αποδείξει την αξία του.

Ο Κροάτης έκανε την Δευτέρα την πρώτη του προπόνηση με τους μπιανκονέρι αλλά πριν γίνει αυτό, είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στο goal.com, η οποία δημοσιεύτηκε την Δευτέρα.

Ακολουθούν τα κυριότερα από όσα είπε ο Πιάτσα...

Για την μεταγραφή του: «Σκεφτόμουν την Γιούβε, αυτή ήταν πάντα η πρώτη επιλογή μου. Είχα διάφορες επιλογές αλλά επέμενα για την Γιουβέντους. Είναι η καλύτερη, μια σπουδαία ομάδα που κατακτάει τίτλους και είναι πάντα στο Champions League. Είναι μια τεράστια πρόκληση για μένα και γι' αυτό υπέγραψα. Είμαι σίγουρος ότι σε αυτή την ομάδα θα βελτιωθώ και θα σηκώσω τρόπαια».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι: «Δεν μίλησα ακόμη με τον Αλέγκρι, έχω μιλήσει με τον Μάντζουκιτς όμως και μου είπε ότι είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, μια σπουδαία ομάδα και μια όμορφη πόλη. Ηθελε κι αυτός να υπογράψω στη Γιουβέντους».

Για τους στόχους της ομάδας: «Νομίζω πως είναι ξεκάθαροι: Μια ομάδα που αποκτά τόσους ποδοσφαιριστές ποιότητας θέλει να συνεχίσει να κυριαρχεί στην Ιταλία και να κάνει κάτι πολύ καλό στο Champions League. Δεν ξέρω αν θα είναι από φέτος υποχρέωση μας να το κατακτήσουμε αλλά σίγουρα είναι στόχος μας. Δημιουργείται μια ομάδα που θα καταφέρει σύντομα να το κατακτήσει κι αυτό».

Για το πώς φαντάζεται το ξεκίνημα του: «Ξέρω ότι θα πρέπει να παλέψω για μια θέση, ξέρω τι με περιμένει. Η Γιούβε είναι πολύ δυνατή, ξέρω ότι δε θα ξεκινήσω βασικός αλλά είμαι έτοιμος να δουλέψει όσο χρειαστεί για να πετύχω. Οταν υπέγραψα, ένιωσα κάπως. Το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή ότι μιλάμε για ένα σπουδαίο κλαμπ, σε όλα το καταλαβαίνεις αυτό. Από το Juventus Stadium μέχρι το J-Medical. Πιθανότατα θα είμαι λίγο νευρικός την πρώτη φορά που θα μπω στα αποδυτήρια».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου