2 Αυγ 2016

Νίκολας Ιγκουαΐν: Ο Γκονσάλο υπερασπίστηκε τη φανέλα της Νάπολι, μεγάλος ηθοποιός ο Ντε Λαουρέντις

Ως μια μεγάλη πρόκληση χαρακτήρισε τη Γιουβέντους για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν ο αδερφός του ενώ για τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είπε ότι είναι σπουδαίος ηθοποιός.

Ο Νίκολας Ιγκουαΐν μίλησε τηλεφωνικά σε εκπομπή του SportItalia που ασχολείται με τα μεταγραφικά και αφού πρώτα αναφέρθηκε στις πρώτες μέρες του Γκονσάλο στη Γιούβε, τονίζοντας ότι όλοι τον υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, ρωτήθηκε αν θα ήθελε να ευχηθεί στη Νάπολι για τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση της. Η απάντηση του ήταν η εξής...

«Προφανώς. Η Νάπολη είναι μια υπέροχη πόλη με μια πολύ πλούσια ιστορία και την ποδοσφαιρική την έγραψε ο Ντιέγκο. Εμείς τσακωθήκαμε μόνο με τη διοίκηση, το πρόβλημα μας ήταν μόνο ο πρόεδρος. Πιστεύουμε ότι σε αυτή την τριετία στη Νάπολι ο Γκονσάλο υπερασπίστηκε με τιμή τη φανέλα που φορούσε αλλά ήρθε η ώρα που έπρεπε να κάνει μια επιλογή και την έκανε. Για τον Γκονσάλο η Γιούβε είναι μια μεγάλη πρόκληση γιατί τώρα έχει την ευθύνη του να παλέψει για το πρωτάθλημα και το Champions League, κάτι που δεν μπορούσε να εγγυηθεί η Νάπολι λόγω του πρότζεκτ του Ντε Λαουρέντις.

Οχι ότι το πρόβλημα ήταν μόνο αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της σεζόν ο πρόεδρος είπε και έκανε κάποια πράγματα που δεν έπρεπε. Πριν λίγες μέρες ο Ντε Λαουρέντις είπε ότι ο Ιγκουαΐν δεν είναι καλός ηθοποιός. Αυτός, πάντως, είναι σπουδαίος ηθοποιός γιατί παρά τα όσα λέει αυτές τις ημέρες προς τους οπαδούς της Νάπολι, είναι πολύ χαρούμενος για τα 90 εκατ. ευρώ που πήρε από την Γιουβέντους».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


1 σχόλιο:

  1. Εδώ σ` αυτή τη φωτο, που τον καλοβλέπω καλύτερα, μοιάζει πράγματι με ηθοποιό, με έναν Έλληνα παλιό ηθοποιό -συγχωρημένο μάλλον-, τώρα δε ΄θυμάμαι το όνομά του..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή