9 Αυγ 2016

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πογκμπά στους οπαδούς της Γιουβέντους

Ο Πολ Πογκμπά αποχαιρέτησε με δύο βίντεο τη Γιουβέντους και όλους τους μπιανκονέρι τιφόζι, στους οποίους απευθύνθηκε.

Τον λογαριασμό του στο Instagram επέλεξε ο Γάλλος για να πει «αντίο» στους μπιανκονέρι και τους οπαδούς. Και το έκανε μέσω δύο βίντεο. Στο πρώτο, εμφανίζονται διάφορες στιγμές του Πογκμπά σε αυτή την 4ετία στο Τορίνο και μάλιστα υπό τους ήχους του ύμνου της Γιουβέντους, με τον Γάλλο να γράφει...

«Ευχαριστώ από καρδιάς στη Γιουβέντους και όλους τους τιφόζι. Θα έχω πάντα μαζί μου ένα κομμάτι σας και εσείς ένα δικό μου. Το να πεις αντίο δεν σημαίνει τίποτα. Αυτό που μετράει είναι ο χρόνος που περάσαμε μαζί».

Στο δεύτερο βίντεο, μιλάει ο ίδιος προς την κάμερα και λέει τα εξής...

«Καλημέρα σε όλους τους τιφόζι και όλη την Γιούβε. Είναι μια στιγμή λίγο λυπηρή γιατί πάω σε μια άλλη ομάδα, ολοκληρώνω μια ιστορία που ξεκίνησε πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ωρίμασα πολύ και χρωστάω πολλά πράγματα στους τιφόζι της Γιουβέντους. Είναι ένα βιβλίο που κλείνει και ανοίγει ένα άλλο. Θέλω να ευχαριστήσω την Γιουβέντους, όλους τους ανθρώπους της: Τους ποδοσφαιριστές, τους τιφόζι, το προπονητικό επιτελείο, τη διοίκηση, όλους όσους πίστεψαν σε μένα. Είστε πάντα στην καρδιά μου, ευχαριστώ ξανά, ευχαριστώ για όλα».

Δείτε τα δύο βίντεο...




Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου