9 Αυγ 2016

Πογκμπά: Πήρα μια απόφαση καθοδηγούμενος από την καρδιά μου και όχι από οτιδήποτε άλλο

Ο Πολ Πογκμπά... έβαψε μπιανκονέρα την σελίδα του στο Instagram και θέλησε να απευθυνθεί με κάθε τρόπο στους οπαδούς της Γιουβέντους.

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γάλλος ανεβάζει την μία μπιανκονέρα φωτογραφία μετά την άλλη. Και σε κάθε φωτογραφία -ενώ όλες μαζί σχηματίζουν κάτι σαν... αφίσα του με τη φανέλα της Γιούβε- απευθύνεται στους οπαδούς και βασικά σε αυτούς των μπιανκονέρι.



Αυτά που γράφει ο Πογκμπά, είναι τα εξής...

«Το να φύγω από το Μάντσεστερ όταν ήμουν 18 ετών, ήταν μια κοινή απόφαση δική μου και του κλαμπ και το σωστό για εμένα εκείνη την στιγμή. Τώρα είναι η ώρα για να επιστρέψω. Ολντ Τράφορντ, έρχομαι.

Εκφράζω τον βαθύτερο σεβασμό μου στις ομάδες που ήθελαν να με αποκτήσουν.

Η Γιουβέντους πάντα θα είναι ένα κομμάτι μου και πάντα θα μου λείπει. Σας αγαπάω και είμαι ευγνώμων στο κλαμπ, την ομάδα και ειδικά τους οπαδούς. Ελπίζω ότι μπορείτε να σεβαστείτε την απόφαση μου. Το πιο όμορφο πράγμα στη φιλία είναι να καταλαβαίνεις και να σε καταλαβαίνουν.

Είναι δύσκολο να εξηγήσω τόσα πολλά σε λίγες γραμμές αλλά πήρα μια απόφαση καθοδηγούμενος από την καρδιά μου και όχι από οτιδήποτε άλλο.

Η μεταγραφή χρειάστηκε τόσο καιρό γιατί ήταν μια τεράστια απόφαση και χρειάστηκε πολλή σκέψη και δουλειά. Η αναμονή ήταν και για μένα όσο εκνευριστική ήταν για εσάς.

Προς όλους τους οπαδούς που έγραψαν στη σελίδα μου σχετικά με τις μεταγραφικές φήμες όλο αυτό το διάστημα. Σας διάβασα και σας ευχαριστώ για τα παθιασμένα μηνύματα σας. Συγνώμη για το γεγονός ότι δεν απάντησα νωρίτερα αλλά, με βάση το συμβόλαιο, δεν μπορούσα να το κάνω».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου