26 Αυγ 2016

Πάλι πάγκο ο Ιγκουαΐν, μια θέση διεκδικούν Λεμινά ή Πιάνιτς

«Δε θέλω να μιλάμε για παίκτες από άλλες ομάδες», ήταν η απάντηση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην ερώτηση που δέχτηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για τον Μπλες Ματουιντί.

Ο προπονητής της Γιουβέντους αρκέστηκε στο γεγονός πως υπάρχουν ακόμη μερικές ημέρες για μεταγραφές, αφού όμως περάσει η δεύτερη αγωνιστική στην οποία οφείλει να μείνει επικεντρωμένος αυτός και οι ποδοσφαιριστές του.

Σχετικά με την ομάδα που αναμένεται να παρατάξει στο Ολίμπικο απένατι στη Λάτσιο, ο Αλέγκρι είπε πως πάλι θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα ο Μάριο Μάντζουκιτς. Για τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν τόνισε: «Τα πάει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα και είναι κοντά στο να έχει τοπ αγωνιστική κατάσταση. Αύριο θα ξεκινήσει ο Μάντζουκιτς».

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα κάνει στο χώρο του κέντρου. Λεμινά ή Πιάνιτς; «Το ερώτημά μου είναι αν θα χρησιμοποιήσω τον Λεμινά ή τον Πιάνιτς. Ο Πιάνιτς δείχνει να επιστρέφει και βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά χρειάζεται να προσαρμοστεί καλύτερα στο νέο του περιβάλλον σε σχέση με τη δουλειά που έκανε στο Ρόμα», είπε ο Μαξ.

«Ο Λεμινά προσφέρει στην ομάδα καλύτερη αμυντική σταθερότητα αλλά όλα εξαρτόνται από το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα υπάρξουν ματς που θα μπορούμε να παίξουμε και με τον Πιάνιτς αλλά και με τον Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν, Μάντζουκιτς μαζί ή τον Πιάτσα», συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Το περασμένο Σάββατο έκανα μια επιλογή, τώρα θα κάνω μία άλλη».

1 σχόλιο:

  1. Δύσκολο ματς..και να δούμε αν θα δικαιωθεί η επιμονή του με τον Μάντζουκιτς! Και πέρσι υπήρχαν κάτο κολλήματα όταν ξεκινούσε σε μη ασήμαντους αγώνες βασικο ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΙΝ !!!..και φυσικά η απόδοση και το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου καλά.. Όταν έβαζε βασικό το συμπαθή Παντοίν, έλεγα από μέσα μου ότι δε θέλω μνα δω τον αγώνα γιατί καταλάβαινα τι θα συμβεί.. Τώρα , αύριο, περιμένω τον Μάντζουκιτς να μάχεται, να αγωνίζεται, να ματώνει στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν περιμένω να βάλει γκολ.. Μακάρι, βέβαια, να διαψευστώ.. FORZA JUVE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή