6 Αυγ 2016

Το λάθος του Πογκμπά (ακόμη κι αν παραμείνει στη Γιουβέντους)

Την ώρα που ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωνε στους δημοσιογράφους πως ο Πολ Πογκμπά είναι παίκτης της Γιουβέντους, κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν μια άλλη εκδοχή.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Ο προπονητής των μπιανκονέρι είπε πως ο ποδοσφαιριστής έχει τη Δευτέρα προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδα αλλά ρεπορτάζ θέλουν τον Γάλλο να παίρνει αεροπλάνο με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αλήθεια είναι πως το σήριαλ Πογκμπά έχει κουράσει πάρα πολύ. Και σε αυτό φταίει κυρίως ένας: ο ίδιος ο Πογκμπά ο οποίος εδώ και εβδομάδες δεν έχει βγει να τοποθετηθεί για όσα γράφονται και λέγονται.

Είναι κατανοητό πως δεν μπορεί να βγαίνει και να διαψεύδει συνεχώς τα κείμενα προς το πρόσωπό του αλλά έχει διατηρήσει, ρίχνοντας πολλές φορές λάδι στη φωτιά, όλη αυτή τη σεναριολογία.

Ο Πογκμπά όφειλε κάποια στιγμή, όταν εκείνος ένιωθε την ανάγκη ή ήταν έτοιμος, να βγει και να τοποθετηθεί. Να πει ο ίδιος πως έχουν τα πράγματα. Ζήτησε μεταγραφή; Θέλει να φύγει; Θα μείνει;

Καλώς ή κακώς, φέρει και ο ίδιος μεγάλη ευθύνη στα όσα συμβαίνουν τα τελευταίο διάστημα και θα μπορούσε να είχε βοηθήσει στην εξομάλυνσή τους. Δεν το έκανε. Και μάλλον όφειλε να το κάνει Δεν είναι κακό να αντιμετωπίσεις την αλήθεια, όποια κι αν ήταν αυτή. Όλο αυτό το πανηγύρι που στήθηκε γύρω από τη μεταγραφή του, δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη την εικόνα του ακόμη και στους οπαδούς της ομάδας του που τον λατρεύουν.

Ο προπονητής του, γιατί μέχρι αυτή τη στιγμή ανήκει στη Γιούβε, οπότε προπονητής του είναι ο Αλέγκρι, δήλωσε πως τον περιμένει τη Δευτέρα. Και όμως, ακόμη και τώρα, κάποιοι υποστηρίζουν πως τώρα που τελείωσαν οι διακοπές του, θα πάρει το αεροπλάνο από την Αμερική με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο και όχι την Ιταλία.

Η επίσημη ενημέρωση είναι αυτή του Αλέγκρι και αυτή οφείλουμε να δεχτούμε. Όλα τα άλλα είναι εικασίες. Για να δούμε ποιος έχει τελικά δίκιο. Η ώρα της αλήθειας για τον Πολ Πογκμπά πλησιάζει…

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


4 σχόλια:

  1. Δεν νομιζω πως το φταιξιμο ειναι του Πογκμπα..Εντολες ακολουθει απο τον Ραϊολα..Εποικινωνιακα τρικακια ειναι..Οσο αυξανεται η αγωνια των φιλαθλων τοσο της Μαντσεστερ οσο και της Γιουβε αλλο τοσο θα αυξηθει και ο φανατισμος ειτε παρει ειτε δεν παρει μεταγραφη στο τελος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σεβαστή η άποψή σου. Ο παίκτης, κατά τη γνώμη του αρθρογράφου, όφειλε να πάρει θέση. Μία φορά αρκούσε. Να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Μάλλον και ο ίδιος θέλει να διατηρείται όλο αυτό το σήριαλ. Ok, γνωστός ο Ραϊόλα αλλά και ο Πογκμπά δεν είναι κάνα 10χρονο παιδάκι να τον κάνουν ό,τι θέλουν.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Μπορει να θεωρηθει οτι το κανε..απαντησε θετικα σε καποιον οταν τον ρωτησε αν θα μεινει στη Γιουβε φετος..Υπαρχει και σχετικο βιντεο..Τελοσπαντων,ολες οι γνωμες σεβαστες! !Forza Juve!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έρθει στο Τορίνο να πει ένα ``γεια`` ενώ εκεςίνη την ώρα θα έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή ή το ίδιο πρωί..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή