4 Αυγ 2016

Ο Ντράξλερ θέλει να έρθει στη Γιούβε αλλά πήρε την απάντηση από το Τορίνο

Ο Γιούλιαν Ντράξλερ προσπάθησε να ρίξει γέφυρες προς την Γιουβέντους, η οποία όμως δεν ενδιαφέρεται και ενημέρωσε και την Βόλφσμπουργκ.

Ο Γερμανός άσος θέλει να φύγει από την ομάδα του μόλις ένα χρόνο μετά την υπογραφή του, επιλέγοντας την τότε από την Γιούβε. Τώρα, όμως, θέλει να ντυθεί μπιανκονέρο και σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τους μπιανκονέρι.

Η απάντηση από το Τορίνο ήταν «no, grazie», με τον Μπέπε Μαρότα μάλιστα να ενημερώνει σχετικά την Βόλφσμπουργκ, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι η Γιουβέντους δεν έχει καμία σχέση με την συμπεριφορά του Ντράξλερ τις τελευταίες μέρες.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


2 σχόλια:

  1. ``Όχι ευχαριστούμε.. δε θα πάρουμε``! Καλά απάντησε ο Μαρότα, όπως έκανε και πριν, τον Ιο΄πυνιο στο Ραιόλα που πρότεινε πρώτα στη Γιούβε τους Ιμπραίμοβιτς - Μιχταριάν! Έτσι έδειξε σε όλους ότι η Γιούβε δεν είναι μαγαζί..που οποισδήποτε αλωνίζει, φεύγοντας και έρχοντας όποτε αυτουνού του καπνλισει!!! Συμφωνώ απόλυτα με τον Μαρότα για το επίπεδο που έδειξε για την ομάδα Forza Juve!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιος παιχτης με πολυ μελλον..Αλλα ετσι ειναι,η πορτα εκλεισε πλεον.Καλα ειπε ο Μαροτα δεν θα μαζευουμε το καθε καπριτσιο.Μπορει βεβαια να παει στην αρσεναλ και να κατακτησει πολλους τιτλους..troll :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή