12 Αυγ 2016

Η απάντηση του Αλέγκρι σε ερώτηση για τον Πογκμπά και ποιος θεωρεί πως μπορεί να είναι η αποκάλυψη της χρονιάς

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε ενόψει του σαββατιάτικου φιλικού με την Εσπανιόλ, κάνοντας ένα μάλλον... τυπικό σχόλιο για τον Πολ Πογκμπά και τονίζοντας ότι ο Μάρκο Πιάτσα μπορεί να είναι μία από τις αποκαλύψεις της σεζόν.

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει το Σάββατο, στη Μόντενα, σε φιλικό ματς την Εσπανιόλ και ο allenatore μίλησε στο κανάλι των μπιανκονέρι (JTV).

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέγκρι...

Για τα 49α γενέθλια του (χθες Πέμπτη): «Δέχθηκα ευχές από όλους, τους φίλους μου, την οικογένεια μου, όλους. Είναι πάντα μια ξεχωριστή μέρα, ειδικά τώρα που πλησιάζω στα 50».

Για τις μεταγραφές της Γιουβέντους:
«Εχουμε πολύ καλό ρόστερ, ήρθαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Η δύναμη μας φέτος πρέπει να είναι το να μπούμε από την αρχή δυνατά στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας ότι αν θέλουμε να πάρουμε το 6ο σερί scudetto θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ γιατί θα βρούμε αντιπάλους έτοιμους για μάχη».

Για το γεγονός ότι η Γιούβε έχει την καλύτερη άμυνα και τον περσινό πρώτο σκόρερ: «Ο συνδυασμός είναι εκπληκτικός. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε... μηδέν βαθμούς, όπως και όλες οι ομάδες. Θα πρέπει, επομένως, να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να έχουμε στο μυαλό μας ότι θα χρειαστούν πολλές νίκες για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ενα πράγμα είναι σίγουρο και το λέει και η στατιστική: Για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να έχεις την καλύτερη άμυνα».

Για το γεγονός ότι η Γιουβέντους είναι ξανά σε θέση να πει ότι θέλει να κατακτήσει όλους τους τίτλους: «Αυτή η πορεία ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια, με την σταδιακή απόκτηση σημαντικών ποδοσφαιριστών. Η Γιούβε πρέπει να έχει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ για να μπορεί να παλέψει σε όλα τα μέτωπα και γιατί αν έχουμε δυνατό ρόστερ, ο κάθε παίκτης θα δουλεύει περισσότερο για να πετύχουμε τους στόχους μας: Το 6ο σερί πρωτάθλημα για να γράψουμε ιστορία, να προχωρήσουμε ως το τέλος στο Champions League. Και μετά υπάρχουν και το κύπελλο με το Σούπερ Καπ».

Για την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά: «Η διοίκηση έκανε ένα τρομερό deal οικονομικά. Του εύχομαι καλή τύχη και ίσως συναντηθούμε στο μέλλον στο Champions League. Εκανε σημαντικές σεζόν, ωρίμασε αρκετά και μπορεί να ωριμάσει κι άλλο».

Για τον Μάρκο Πιάτσα: «Είναι ενδιαφέρων ποδοσφαιριστής, πολύ καλός με πολλά περιθώρια εξέλιξης. Μπήκε με τη σωστή νοοτροπία και διάθεση για δουλειά και νομίζω πως θα είναι μια αποκάλυψη».

Για το φιλικό με την Εσπανιόλ: «Θα είναι ένα καλό τεστ, όπως όλα τα παιχνίδια ως τώρα. Πρέπει να βελτιώσουμε την φυσική κατάσταση μας αλλά δουλέψαμε καλά αυτή την εβδομάδα και από την Δευτέρα θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα».


3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα παιδιά. Ασχετο αλλά ξέρουμε αν θα δωθεί τελικά το 10 στο Ντυμπάλα; Γιατί θέλω να πάρω τις εμφανίσεις και τον έχουνε ακόμα με το 21.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα και forza Juve! Επίσημο δεν είναι αλλά τώρα που άδειασε η θέση, εκτίμησή μας είναι πως θα γίνει. Οπότε, κάνε λίγη υπομονή.

      Διαγραφή
    2. Γιατί διάβασα ότι δηλώθηκε στη λίγκα με το 21 και πάμε ξανά χωρίς το 10 όπως μετά από τγ ν αποχώρηση του Ντελ Πιέρο.

      Διαγραφή