12 Αυγ 2016

Νέες φωτιές στη Νάπολι βάζει δημοσίευμα που εμπλέκει τη Γιούβε με τον Ινσίνιε

Φωτιές στη Νάπολι επιχειρεί να βάλει δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η Γιουβέντους είναι σε επαφές με τον Λορέντσο Ινσίνιε.

Ο Ινσίνιε, γέννημα θρέμμα Ναπολιτάνος, δημιουργεί θέμα τις τελευταίες μέρες αφού ο μάνατζερ του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του επειδή δεν βλέπει, όπως είπε, κάποιο δυνατό project από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ετσι, δεν προχωράει και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του αφού ζητάει λεφτά που η Νάπολι θεωρεί υπερβολικά.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Ινσίνιε, υπάρχουν τέσσερις ομάδες που έχουν επαφές μαζί του για να δουν αν μπορεί και με ποιες προϋποθέσεις να προχωρήσει το θέμα της μεταγραφής του. Το ποιες είναι αυτές οι τέσσερις ομάδες, δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά αλλά το Quotidiano Sportivo υποστηρίζει πως η μία από αυτές είναι η Γιουβέντους.

Στο σχετικό ρεπορτάζ, βέβαια, διευκρινίζεται ότι οι συζητήσεις που έχουν γίνει με τον μάνατζερ του Ινσίνιε είναι σε φιλολογικό επίπεδο αλλά το συγκεκριμένο Μέσο βρίσκει κάποιους λόγους για τους οποίους θα μπορούσε η Γιούβε να το κυνηγήσει σοβαρά. Ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι;

Νεαρή ηλικία, Ιταλός, φαντασία στο παιχνίδι του και... Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, αφού ο Ινσίνιε έχει παραδεχθεί αρκετές φορές ότι το είδωλο του από πιτσιρικάς ήταν ο Pinturicchio!

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου