21 Αυγ 2016

Η μπηχτή του Ιγκουαΐν στους δημοσιογράφους

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν άνοιξε λογαριασμό με τη Γιουβέντους και πέταξε και την μπηχτή του προς τους δημοσιογράφους.

Ο Αργεντίνος φορ έγινε το πρόσωπο της πρεμιέρας για τους μπιανκονέρι με το γκολ της νίκης κόντρα στη Φιορεντίνα και μιλώντας στο Sky Italia μετά την λήξη, είπε τα ακόλουθα.

Για το πώς αισθάνεται μετά το γκολ: «Πείτε μου εσείς, συνεχίστε να μιλάτε για τα κιλά μου... Είμαι χαρούμενος, σκόραρα και νικήσαμε. Είμαι χαρούμενος με τους συμπαίκτες μου, ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια».

Για το 3-5-2 της Γιουβέντους: «Είναι κάτι νέο, δεν είχα παίξει ποτέ σε αυτό το σύστημα. Θα πρέπει να συνηθίσω, δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Οταν νικάς, άλλωστε, δουλεύεις καλύτερα, με περισσότερη ηρεμία».

Για το τι τον έχει εντυπωσιάσει στη Γιούβε: «Ο τρόπος με τον οποίο με έχουν υποδεχθεί όλοι. Ολοι ήταν φανταστικοί από την πρώτη μέρα, στα αποδυτήρια νιώθω ότι είμαι χρόνια εδώ ενώ γενικά στο κλαμπ τα πάντα είναι οργανωμένα στην εντέλεια και δουλεύεις πάντα για να νικήσεις».

Για τον Πάουλο Ντιμπάλα:
«Θα γίνει από τους καλύτερους, ο καλύτερος. Είναι μικρός στην ηλικία, είναι ήδη πολύ δυνατός, έχει μια καριέρα μπροστά του και μια τρελή επιθυμία για δουλειά και επιτυχίες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου