21 Αυγ 2016

Εκνευρισμός και επίθεση από τον προπονητή της Νάπολι κατά της Γιούβε

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έδωσε τη συνέντευξη Τύπου, το απόγευμα του Σαββάτου, ενόψει του αγώνα με την Πεσκάρα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη Γιουβέντους.

Η Νάπολι αρχίζει από την Κυριακή τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα και ο προπονητή της, προσπαθεί με κάθε τρόπο να φτιάξει τους παίκτες του.

«Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για τη Νάπολι αλλά η Gazzetta dello Sport μας περιμένει στην 4η θέση. Ενας παίκτης της Γιουβέντους δεν μας ανέφερε καν ανάμεσα στις πιο δυνατές ομάδες ενώ ένας άλλος άνθρωπος της Γιούβε είπε ότι είμαστε λιγότερο δυνατοί πλέον. Ας τους αποδείξουμε όλους λάθος λοιπόν» είπε χαρακτηριστικά ο Σάρι, από τον οποίο ζητήθηκε ένα σχόλιο για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και για το κατά πόσο η Γιούβε έχει ήδη εξασφαλίσει το πρωτάθλημα.

«Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πράγματα πέρα από κάθε προσδοκία ή πρόβλεψη αλλά θεωρητικά η Γιουβέντους έχει το πλεονέκτημα. Δεν θέλω να μιλήσω για έναν ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους γιατί όταν αυτοί μιλούσαν για τον Ιγκουαΐν όσο αυτός ήταν στη Νάπολι, εκνευρίστηκα. Αν πιστεύουμε ότι έτσι απλά μπορούμε να αντικαταστήσουμε έναν παίκτη που έσπασε κάθε ρεκόρ στη Serie A, τότε δεν νομίζω πως θα το καταφέρουμε. Θα πρέπει να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό, κάτι που θα βασίζεται στη σκληρή δουλειά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου