21 Αυγ 2016

Το σενάριο που θέλει τον Κόντε να «ψήνει» τον Κιελίνι και η φιλοσοφία των Ιταλών της Γιουβέντους

Δημοσίευμα της Sun αναφέρει πως ο Αντόνιο Κόντε θέλει να δελεάσει τον Τζόρτζιο Κιελίνι και να τον φέρει στο Τορίνο.

Στις αρχές του καλοκαιρού, οι Βρετανοί έγραφαν για τον Λεονάρντο Μπονούτσι. Τελικά ο Ιταλός αμυντικός δεν έφυγε από το Τορίνο αφού δεν το ήθελε ούτε ο ίδιος, ούτε η Γιουβέντους. Τώρα επανέρχονται με πρωταγωνιστή τον Κιελίνι αυτή τη φορά.

Η βρετανική εφημερίδα γράφει για μια πρόταση που αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ αλλά τονίζει πως οι πιθανότητες είναι να συμβείς κάτι τέτοιο από ελάχιστες έως μηδαμινές.

Ο Κιελίνι είναι μέλος της ομάδας που πάει για το 6ο σερί πρωτάθλημα στην Ιταλία, είναι χρόνια στην ομάδα και ούτε ο ίδιος θα επιθυμούσε στα 32 του να μπει σε μια τέτοια περιπέτεια.

Με αφορμή και το συγκεκριμένο σενάριο, φαίνεται στην πράξη πως οι Ιταλοί θα άφησαν δύσκολα την καλύτερη ομάδα της χώρας τους για κάτι διαφορετικό. Πόσω μάλλον φέτος που η Γιουβέντους έχει ενισχυθεί πολύ σημαντικά, στοχεύει σε ένα μοναδικό επίτευγμα στο Καμπιονάτο (έξι συνεχόμενες κατακτήσεις) και βάζει πλώρη για το Champions League.

Οπότε, ακόμη κι αν γίνει μια τέτοια πρόταση, η απάντηση του Κιελίνι αλλά και της Γιουβέντους αναμένεται να είναι αρνητική. Ό,τι ακριβώς έγινε και στην περίπτωση Μπονούτσι…

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου