21 Αυγ 2016

Ο πατέρας και μάνατζερ του Τζάτζα ανοίγει τα χαρτιά του

Ο πατέρας του Σιμόνε Τζάτζα, που εκτελεί πλέον χρέη μάνατζέρ του, άνοιξε τα χαρτιά του για την υπόθεση του γιου του.

Όπως είναι γνωστό, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του και η Γιουβέντους του έχει στείλει τελεσίγραφο για να βρει τη νέα ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Αντόνιο Τζάτζα μιλώντας στο Gazzamercato, είπε αρχικά για τη συμφωνία που χάλασε με τους Γερμανούς της Βόλφσμπουργκ. «Ο Σιμόνε πήγε στη Γερμανία για να δει από κοντά την κατάσταση αλλά βρήκε μια πρόταση εντελώς διαφορετική από αυτή που του είχαν υποσχεθεί. Απείχε πολύ από τις προσδοκίες μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να κουβεντιάσουμε ξανά με αυτούς τους όρους».

Ο πατέρας του Τζάτζα αποκάλυψε πως αν και η Νάπολι με τη Μίλαν ενδιαφέρονται για τον Σιμόνε, η Γιουβέντους προτιμά να τον δώσει στη Γουέστ Χαμ. «Η Γουέστ Χαμ αποτελεί μια λύση. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το Λονδίνο να είναι ο επόμενος προορισμός του αλλά θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει», είπε.

Χωρίς ν’ ανοίξει κάποιο μέτωπο εναντίον των μπιανκονέρι, ο Αντόνιο Τζάτζα στάθηκε στο γεγονός πως αν και ο γιος του θέλει να συνεχίσει στο ιταλικό πρωτάθλημα, δεν τον αφήνει η τωρινή του ομάδα, δηλαδή η Γιούβε.

«Η Γιουβέντους δε θέλει να τον πουλήσει σε κάποιον ανταγωνιστή. Η Μίλαν, η Ρόμα και η Νάπολι είναι οι επιλογές μας. Θα δούμε τι θα συμβεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου