17 Αυγ 2016

Άνοιγμα Λεμινά σε Αλέγκρι: Είμαι έτοιμος να παίξω όπου μου ζητηθεί

Ο Μάριο Λεμινά νιώθει καλύτερα από ποτέ στη Γιουβέντους, δηλώνει έτοιμος να παίξει όπου του πει ο προπονητής και θεωρεί δύσκολη την πρεμιέρα με τη Φιορεντίνα.

Ο νεαρός μέσος των μπιανκονέρι μίλησε στο κανάλι της ομάδας (JTV) και ξεκίνησε από την σαββατιάτικη πρεμιέρα της Serie A.

«Η προετοιμασία μας συνεχίζεται με τον καλύτερο τρόπο, προσωπικά νιώθω πραγματικά καλά. Η πρεμιέρα κόντρα στη Φιορεντίνα δεν θα είναι καθόλου εύκολη, απέναντι μας θα είναι μια καλή, δυνατή ομάδα και θα πρέπει να... κουραστούμε για να νικήσουμε. Η Γιούβε είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ήρθαν παίκτες μεγάλης αξίας και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να φτάσουμε σε φουλ φόρμα», ήταν τα λόγια του Λεμινά, ο οποίος αμέσως μετά αναφέρθηκε στην καλοκαιρινή τουρνέ σε Αυστραλία και Χονγκ Κονγκ: «Για μένα ήταν η πρώτη φορά που πήγα σε αυτές τις χώρες, ήταν μια όμορφη εμπειρία και μπόρεσα να διαπιστώσω πόσους οπαδούς έχει η Γιουβέντους σε όλο τον κόσμο, οπαδούς που την αγαπούν σαν να είναι στην Ιταλία».

Τέλος, σε ερώτηση για το ποια είναι η αγαπημένη του θέση, έδωσε την εξής απάντηση: «Είμαι στη διάθεση του προπονητή, θα παίξω όπου μου ζητηθεί. Ξέρω ότι μπορώ να βελτιωθώ πολύ αποκτώντας εμπειρίες ώστε να είμαι καλύτερος τόσο στον ανασταλτικό τομέα όσο και στον δημιουργικό».


2 σχόλια:

  1. Καλημέρα Τifozi! Με αφορμή την παραπάνω δημοσίευση αλλά και τις ειδήσεις των τελευταίων ημερών πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο.Θεωρώ πως η ομάδα είναι πλήρης κατά 95% και μόνο αν πτοκύψει κάτι εξαιρετικό θα πρέπει να κινηθεί.Και εξηγούμαι.Στην θέση των αμυντικών μέσων - οχταριών μπορούν να αγωνιστούν οι Κεντίρα,Μαρκίζιο,Ασαμόα,Λεμινά,Στουράρο,Περέιρα,Μαρόνε,Ερνάνες.Όσο για την θέση του επιτελικού χαφ μπορούν να σγωνιστούν οι Ερνάνες,Πιάνιτς,Πιάτσα,Ντιμπαλά.Στην περίπτωση που ισχύει η μεταγραφή του Περέιρα στην Γουότφορντ αλλά και πώληση του Ερνάνες τότε η ομάδα θα πρέπει να κινηθεί.Εκτός αν προκύψει κάτι εξαιρετικό π.χ. Ματουιντί που είναι παικταράς και θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.Αλλιώς γνώμη μου είναι να εμπιστευτούμε αυτούς που είδη πήραμε.Λεμινά και Πιάτσα.Γιατί τους πληρώσαμε άλλωστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ciao Alessio. Συμφωνούμε στα περισσότερα που έγραψες. Χρειαζόμαστε έναν καλό παίκτη στο κέντρο και κάποιο επιπλέον «εργαλείο» για την ίδια θέση, κατά τη γνώμη μας. Αλλά να μπορούν να αλλάξουν το ρουν ενός παιχνιδιού. Όχι έναν ακόμη Ερνάνες ή Περέιρα.

      Forza Juve!

      Διαγραφή