23 Αυγ 2016

Η Γιουβέντους χρησιμοποίησε ένα παίκτη για μια θυσία που έπρεπε να γίνει…

Η Γιουβέντους πιέζει τον Σιμόνε Τζάτζα να βρει ομάδα μέχρι το τέλος του μήνα.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Εχουμε καιρό να δούμε την -πάντα ευγενική- διοίκηση να στέλνει τελεσίγραφο σε κάποιον ποδοσφαιριστή της και να του δείχνει τόσο ξεκάθαρα πως είναι εκτός πλάνων.

Ο Τζάτζα «χρησιμοποιείται» ως παραδειγματισμό για τους υπόλοιπους. Την περσινή σεζόν, ο Ιταλός επιθετικός εξέφραζε συνεχώς παράπονα για το χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα.

Γκρίνιαζε μέσω του μάνατζέρ του ατελείωτα, με αποτέλεσμα μήνες ολόκληρους να διαβάζουμε δηλώσεις στο ίδιο τέμπο. Αν ένας παίκτης δεν αισθάνεται καλά στη Γιουβέντους, τότε να φεύγει.

Φέτος, ο Σιμόνε Τζάτζα θα είχε την ανάλογη αντιμετώπιση. Ούτε στο βασικό σχήμα θα ήταν, ούτε η πρώτη αλλαγή στην επίθεση. Δεν μπορεί όμως η Γιούβε να ζήσει μια σεζόν… καρμπόν.

Γι’ αυτό αποφασίστηκε να τον «τελειώσει» και συγχρόνως να στείλει μήνυμα προς όλους. Πάνω απ’ όλους είναι ο σύλλογος και η απόφαση του προπονητή. Όποιος παρεκκλίνει, δεν έχει θέση στην ασπρόμαυρη οικογένεια.

Και αν μια τέτοια απόφαση δείχνει σκληρή, είναι απολύτως ορθή. Και να ο Τζάτζα χρησιμοποιείται ως… θυσία για τους επόμενους, δεν πειράζει. Με κάποιον έπρεπε να γίνει η αρχή. Και επιλέχθηκε ο πιο γκρινιάρης…


6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Αυτό υποστηρίζει και ο αρθρογράφος. Καλά έκανε η Γιουβέντους. Πάνω απ’ όλα η ομάδα. Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ κι εγώ μαζί σας., απόλυτα!

      Διαγραφή
  2. Η Ίντερ, όπως γράψατε και εδώ, έφαγε ηχηρή σφαλιάρα με το καλημέρα, η Νάπολι σφαλιαρίτσα, αλλά η Ρόμα σήμερα χαστουκίστηκε κανονικότατα στην Ευρώπη.. Αποκλεισμός και τεράστια οικονομική ζημιά, με 3 βαριά χαστούκια.. Να δούμε τι θα κάνει ο Αλέγκρι στην Ευρώπη, γιατί με αυτή την ομάδα και μ` αυτούς τους αντιπάλους, οποιονδήποτε προπονητή της Serie A και να είχες θα το έπαιρνε το σκουντέτο.., εύκολα ή δύσκολα.. Γι αυτό μη μας πει ότι ήταν επίτευγμά του όταν θα το πάρουμε.. Στην Ευρώπη τον θέλω, εκεί που πέρσι αποτύζαμε σε σύγκριση με πρόπερσι, άσχετα αν κερδίσαμε τις εντυπώσεις σε έναν μόνο αγώνα στο Μόναχο, επεςιδή εκεί ήθελε δεν ήθελε θα έπαιζε επίθεση ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΆΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΉ, δυστυχώς μόνο για 75 λεπτά.. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ.. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ευρώπη δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μπορεί να κριθούν τα πάντα από μια κακή βραδιά. Σε ένα πρωτάθλημα, όπως έγινε πέρσι, έχεις το χρόνο να διορθώσεις τα λάθη σου. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία. Είμαστε πολλά πολλά χρόνια εκτός Ευρώπης. Ναι, ήρθε η ώρα. Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Ναι, συμφωνώ.. αλλά να παίζεις μπάλα κι ας χάσεις..κι όχι άμυνα.. Γιατί ο απλός και πολύς ``κοσμάκης`` ανά την υφήλιο που δεν παρακολουθεί το καμπιονάτο, τα συμπεράσματά του για τη Γιούβε τα βγάζει μόνο από αυτούς τους αγώνες.. Άλλο νξα μην πάει καλά μια βραδιά και άλλο 3 όπως πέρσι.., Σεβίλη (αδιάφορη τότε0, και 2 με Μπάγιερν.. Αυτό σημαίνει ότι δεν πάει καλά..

      Διαγραφή