23 Αυγ 2016

Οι τελευταίες εξελίξεις με τους δύο ξεκάθαρους στόχους της Γιουβέντους

Χουάν Κουαδράδο και Μπλες Ματουιντί. Οι δύο ξεκάθαροι στόχοι της Γιουβέντους μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Οι μπιανκονέρι δουλεύουν τις δύο παραπάνω περιπτώσεις που είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.

Στο θέμα του Κολομβιανού μπορούμε να πούμε πως το… νερό έχει μπει στο αυλάκι. Η Γιουβέντους έχει κάνει την πρότασή της στη Τσέλσι και περιμένει. Μιλάμε πάντα για μια μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού και το «αγκάθι» είναι τι θα γίνει και ποια θα είναι η οψιόν αγοράς.

Όπως φαίνεται, η σθεναρή αντίσταση του Αντόνιο Κόντε θα καμφθεί και είναι πολύ πιθανό ο παίκτης των μπλε να φορέσει και πάλι την μπιανκονέρα φανέλα.

Διαφορετικά είναι τα πράγματα για τον μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γάλλοι αξιώνουν περί τα 40 εκατ. ευρώ, ποσό που δε φαίνεται πρόθυμη να δαπανήσει η Γιουβέντους. Αν και είχαν ξεκινήσει με μπάτζετ 20 εκατ. ευρώ, όπως φαίνεται έχουν ανέβει στα μισά της διαφοράς.

Τα 30 εκατ. ευρώ που φέρεται πως προσφέρει η Γιουβέντους μπορεί να μην ικανοποιούν τις απαιτήσεις της Παρί αλλά υπάρχουν δύο «δυνατά» χαρτιά υπέρ των μπιανκονέρι. Το πρώτο είναι η επιθυμία του παίκτη να έρθει στο Τορίνο. Η Κυρία προσφέρει στον Ματουντί 4,5 εκατ. ευρώ το χρόνο και τετραετές συμβόλαιο.

Το δεύτερο είναι ο ρόλος του Μίνο Ραϊόλα. Ο μάνατζερ που έγινε κατά πολύ πλουσιότερος με την πώληση του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ θέλει να ευχαριστήσει τη Γιουβέντους αλλά και να διατηρήσει επαγγελματικούς δεσμούς με τους πρωταθλητές.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου