8 Αυγ 2016

Αλέγκρι: Εχουμε δεχτεί γκολ σε όλα τα φιλικά κι αυτό με πειράζει

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είδε θετικά και αρνητικά στοιχεία στη φιλική νίκη επί της Γουέστ Χαμ, δηλώνοντας σίγουρος για τη δουλειά που γίνεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μετά το 3-2 επί των Λονδρέζων.

Για το ματς: «Ηταν μια καλή προπόνηση, ένα καλό ματς, παίξαμε καλά σε ό,τι αφορά τον τεχνικό τομέα. Κάποια στιγμή, βέβαια, χαλαρώσαμε λίγο, δεχθήκαμε γκολ αλλά αντιδράσαμε σωστά και θα μπορούσαμε να βάλουμε τρίτο γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου. Είμαι ικανοποιημένοι γιατί οι παίκτες μου δουλεύουν καλά, αν και αυτή την στιγμή υπάρχουν ουσιαστικά δύο διαφορετικά γκρουπ. Ενα με καλύτερη φυσική κατάσταση και ένα με χειρότερη γιατί ήρθαν αργότερα από τις άδειες και ακολουθούν διαφορετικό πρόγραμμα. Απομένουν κάτι παραπάνω από δέκα μέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος και πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά, ειδικά πνευματικά, γιατί αυτή τη στιγμή αυτό που με πειράζει είναι το γεγονός ότι έχουμε δεχθεί γκολ σε όλα τα φιλικά μας».

Για τα στοιχεία που του άρεσαν: «Η κατοχή μπάλας, ο τρόπος που την κυκλοφορούσαμε, η σιγουριά που δείχναμε αμυντικά σε ροή παιχνιδιού γιατί τα δύο γκολ που δεχθήκαμε είναι από δύο σέντρες. Υπάρχουν τομείς στους οποίους πρέπει να δουλέψουμε».

Για τους νεοαποκτηθέντες που αγωνίστηκαν: «Τα πήγαν καλά, όπως τα πήγαν καλά όλοι. Είναι ποδοσφαιριστές επιπέδου οπότε είναι εύκολο να τους βάλεις στο γήπεδο και να παίξουν».

Για το γεγονός ότι σκόραραν τρεις επιθετικοί: «Είναι καλό σημάδι αλλά ούτως ή άλλως δεν έχω καμία αμφιβολία γιατί στην επιθετική γραμμή έχουμε τέσσερις παίκτες συν τον Πιάτσα -ο οποίος είναι κάτι μεταξύ επιθετικού και μέσου- που είναι πολλοί δυνατοί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου