8 Αυγ 2016

Ντάνι Αλβες: Ο κόσμος θα μπορεί να δει μια σπουδαία ομάδα

Ο Ντάνι Αλβες δήλωσε μαγεμένος από το κλίμα που υπάρχει στη Γιουβέντους και είναι σίγουρος ότι η δουλειά που γίνεται θα έχει ως αποτέλεσμα να δούμε όλοι μια σπουδαία ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους μπιανκονέρι στο φιλικό με την Γουέστ Χαμ, έχοντας συμμετοχή σε δύο από τρία γκολ.

Μετά την λήξη, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιούβε, είπε τα εξής...

- Ντάνι, χαρούμενος για το ντεμπούτο σου;
«Ναι, πολύ χαρούμενος, είχα και πάλι την αίσθηση του γηπέδου, της μπάλας. Με τους συμπαίκτες μου δουλεύουμε πολύ σκληρά. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι έπαιξα και επειδή μαθαίνω σιγά-σιγά τους συμπαίκτες μου και θα αρχίσουμε να δένουμε στο γήπεδο».

- Στο πρώτο ημίχρονο παίξατε και ωραίο ποδόσφαιρο...
«Ναι, ήμασταν αρκετά καλοί, ψάχναμε συνεχώς το γκολ αν και είχε πολλή ζέστη και ήταν δύσκολο να κυκλοφορήσεις γρήγορα την μπάλα. Είμαστε πολύ καλά όμως, γνωριζόμαστε σιγά-σιγά και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί ο κόσμος θα μπορεί να δει μια σπουδαία ομάδα και σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Είμαι... μαγεμένος από αυτό το γκρουπ, είναι ένα σούπερ γκρουπ».

- Εσύ πώς είσαι;
«Πολύ καλά, πολύ καλά, δουλεύουμε πολύ καλά, πολύ σκληρά και η σκληρή δουλειά είναι λογικό να γίνεται αισθητή όταν παίζουμε (σ.σ. εννοεί ότι τα πόδια ακόμη είναι βαριά). Το αποτέλεσμα στα φιλικά δεν είναι πολύ σημαντικό αλλά από την άλλη είναι σημαντικό σε ό,τι αφορά την αυτοπεποίθηση γιατί είναι πάντα καλύτερα να νικάς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου