15 Αυγ 2016

Δεν ξέχασε τη Γιούβε ο Μοράτα στην επίσημη παρουσίασή του από τη Ρεάλ

Ο Αλβαρο Μοράτα παρουσιάστηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά δεν ξέχασε την Γιουβέντους και τα γκολ στους ημιτελικούς του 2015.

Μπορεί ο Ισπανός φορ να επέστρεψε στους Μαδριλένους από τον Ιούνιο αλλά τώρα παρουσιάστηκε επισήμως στον Τύπο και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε, όπως αναμενόταν ουσιαστικά, στους μπιανκονέρι.

«Από το 2014 ως σήμερα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και εγώ βελτιώθηκα και ωρίμασα χάρη σε ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, την Γιουβέντους. Τώρα είμαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, στο σπίτι μου και θέλω να κατακτήσω τα πάντα», είπε ο Μοράτα, τον οποίο οι συμπατριώτες του ρώτησαν για τα δύο γκολ που είχε βάλει στη Ρεάλ στον ημιτελικό του Champions League το 2015.

«Ελπίζω να σκοράρω με τη φανέλα της Ρεάλ σε κάποιον άλλο ημιτελικό. Ηταν μια περίεργη αίσθηση το να αφήνω εκτός τελικού πολλούς από τους φίλους μου».

Ο δε Φλορεντίνο Πέρεθ, που ήταν εκεί για να παρουσιάσει τον Μοράτα, είπε ότι «έρχεται από την Γιουβέντους, ένα κλαμπ με το οποίο είμαστε φίλοι».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


1 σχόλιο:

  1. Μια διόρθωση, η Γιουβέντους είναι το μεγαλύτερο κλαμπ σε όλο τον κόσμο γιατί πλέον δεν αρκούσες για θέση βασικού. Και να εύχεστε με τους φίλους σου μη σας βρούμε πάλι σε νόκ άουτ γιατί όπως πάντα έχει πάλι φάπα και πιο μεγάλη αυτή τη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή