28 Αυγ 2016

Αποκαλύψεις Ραϊόλα για τη μεταγραφή Πογκμπά

Ο Μίνο Ραϊόλα, τώρα, που ο Πολ Πογκμπά βρίσκεται στο Μάντσεστερ και έχει βρει τη νέα του ομάδα, μίλησε για το τι γινόταν τις μέρες που το όνομα του Γάλλου άσσου φιγούραρε στα πρωτοσέλιδα του ξένου Τύπου.

«Ποτέ δε μίλησα και διαπραγματεύτηκα τη μεταγραφή του Πογκμπά όσο αγωνιζόταν στο Euro», είπε ο μεγαλομάνατζερ. «Στη συνέχεια πήγε διακοπές γιατί ήταν πολύ απογοητευμένος», πρόσθεσε.

«Όταν πήγα το Μαϊάμι (θυμίζουμε πως ο Ραϊόλα βρέθηκε εκεί που έκανε διακοπές ο Πογκμπά) τότε βάλαμε τα πράγματα σε μία σειρά. Εκείνος που εξήγησε τι ήθελε. Το Μάντσεστερ είναι το σπίτι του», αποκάλυψε ο Ραϊόλα.

Παράλληλα, εξήγησε για το ενδιαφέρον της Ρεάλ. «Ο Ζιντάν τον ήθελε στη Ρεάλ», είπε στο Telefoot και συνέχισε: «Υπήρχαν πέντε-έξι σύλλογοι που τον ήθελαν. Μεταξύ αυτών κι η Μάντσεστερ που τώρα, μετά από αυτή τη μεταγραφή, είναι πιο ισχυρή από τη Ρεάλ».

Τέλος, αποκάλυψε πως ο Ζοζέ Μουρίνιο προσπάθησε να το αποκτήσει την περασμένη χρόνια, όταν ήταν προπονητής της Τσέλσι. «Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή», ήταν το σχόλιό του.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο:

  1. Και τώρα τον πιστέψαμε...χαχα Η μεταγραφή είχε αποφασιστεί από όλες τις πλευρές πολύ καιρό πριν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή