25 Αυγ 2016

Η απόφαση που θ’ αλλάξει κυριολεκτικά το Champions League και θα κάνει τους Ιταλούς να πανηγυρίζουν

Μια σημαντική αλλαγή αναμένεται να γίνει στο Champions League την τριετία 2018-21.

Η UEFA, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΟΤΕ TV, θα δώσει στις τέσσερις πρώτες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες τέσσερις στάνταρ θέσεις στις ομάδες των χωρών τους.

Αυτό σημαίνει πως Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία θα δίνουν στη διοργάνωση τέσσερις ομάδες, χωρίς προκριματικά, που σημαίνει πως οι μισές ομάδες (16 από 32) θα προέρχονται από τα πρώτα τέσσερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Σαφώς αυτοί που ευνοείται περισσότερο από τη συγκεκριμένη απόφαση είναι οι Ιταλοί που τα τελευταία χρόνια δεν έχουν πάντα τρεις ομάδες στη φάση των ομίλων του Champions League.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να βγουν αύριο Παρασκευή αλλά όλα συνηγορούν πως μιλάμε για μια ειλημμένη απόφαση.


2 σχόλια:

  1. Τελικά δεν ξέρω τι είναι πιο δίκαιο, να κερδίζει μια ομάδα το τσαμπιονς λιγκ χωρίς να έχει σηκώσει πρωτάθλημα στη χώρα της για δεκαετίες, να παίζει προκριματικά η στεαουα με την αραβικη Σίτι ή η πρόταση που αναφέρεται το άρθρο;

    Bianconero83
    (κάτι άσχετο, όταν μπαίνω στο site από tablet με βγάζει αυτόματα κάτω κάτω στη σελίδα στην περιοχή που είναι μαζεμενες παλαιότερες αναρτήσεις. Στο PC όλα καλά. Το γράφω μήπως τυχαίνει και σε άλλους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mακάρι να μπορέσει το ιταλικό ποδόσφαιρο να ξαναπάει λίγο μπροστά, γιατί έμεινε πολύ πίσω, στη νοοτροπία γενικά! Πρώτιστα θα πρέπει να αφαιρεθούν τα κάγκελα από όλα τα γήπεδα και ο κόσμος να είναι κοντά. Αυτό δεν είναι δύσκολο να γίνει, αλλά δε βλέπουμε καμιά διάθεση.. Ακόμα και στο Σαν Σίρο, τις κίτρινες αντιαισθητικές μεγάλες καγκελόπορτες (πέρα των άλλων) που υπάρχουν στις ω4 γωνίες δεν υπήρχε περίπτωση να τις δεις σε αγγλικό ή ισπανικό γήπεδο..!! Είμαστε πολύ κακόγουστοι στα γήπεδα.. Το δικό μας είναι φτιαγμένο για να βλέπεις ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να αφαιρεθούν τα γιάλινα με τις μπάρες και τις αντιαισθητικές πόρτες ανάμεσά τους.., κάτω κάτω στις πρώτες σειρές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή