9 Αυγ 2016

Η δήλωση του Πογκμπά το 2013 για τη Μάντσεστερ που κυκλοφορεί παντού αλλά δεν μπορεί να διασταυρωθεί

Μια δήλωση που φέρεται να έγινε το 2013 από τον Πολ Πογκμπά κάνει το γύρο του παγκόσμιου διαδικτύου σήμερα που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ.

Από τα ξημερώματα της Τρίτης ο Γάλλος είναι ξανά παίκτης της Γιουνάιτεντ και αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Βρέθηκε, δηλαδήαπό εκεί που ξεκίνησε.

Αγγλικά σάιτ έουν αναπαράξει μια δήωσή του, το καλοκαίρι του 2013, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα La Repubblica και τον δημοσιογράφο Ενρίκο Σίστι.

Στην ερώτηση, σε εκείνη την συνέντευξη, για το αν θα επέστρεφε ποτέ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πολ Πογκμπά φέρεται να είχε δώσει την εξής απάντηση...

«Ποτέ δεν θα πάω εκεί ξανά, το κλαμπ δεν με σεβάστηκε καθόλου όταν έφυγα πέρυσι το καλοκαίρι. Θυμάμαι ότι ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον μου τηλεφωνούσε για περίπου τρεις εβδομάδες αφότου έφυγα και με κορόιδευε στο τηλέφωνο για 25 λεπτά. Αυτό που το έκανε ακόμη χειρότερο, ήταν το γεγονός ότι έβαλε τον Πολ Σκόουλς, ένα από τα είδωλα μου, να κάνει το ίδιο. Μου έλεγαν διάφορα και με κορόιδευαν, λέγοντας ότι δεν ήμουν αρκετά καλός για να παίξω. Αυτή ήταν η στιγμή που αποφάσισα ότι δεν θα επιστρέψω ποτέ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κανένα ποσό δεν θα μπορέσει να με κάνει να επιστρέψω».

Και λέμε «φέρεται» γιατί το forzajuve.gr δεν κατάφερε να βρει τη συγκεκριμένη δήλωση στο αρχείο της ιταλικής εφημερίδας. Και αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως και η ίδια η La Repubblica, λογικά, θα είχε αναδείξει σήμερα το δικό της προ τριετίας θέμα, τονίζοντας τι τους είχε πει τότε ο Γάλλος.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


1 σχόλιο:

  1. Δε ξερω ποσο αληθινη ειναι ολοκληρη η δηλωση αλλα θυμαμαι οτι ειχε πει πως δεν τον σεβαστηκε και δεν θελει να επιστρεψει. ωραια, το εκανε αλλα μη μας λεει οτι το εκανε απο τη καρδια του. η καρδια του ειναι στο Τορινο και θα το καταλαβει καποια στιγμη αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή