9 Αυγ 2016

Πιάνιτς: Τώρα φοράω άλλη φανέλα και θα προσπαθήσω να νικήσω στα ματς με την Ρόμα

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και ο Μίραλεμ Πιάνιτς μίλησε για τους στόχους που υπάρχουν, τις συγκρίσεις με τον Αντρέα Πίρλο, την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά και την συνεργασία του με τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Βόσνιος μέσος των μπιανκονέρι μίλησε σε Sky Italia και Mediaset, λέγοντας τα εξής...

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Η Γιούβε έχει φτιάξει μια ωραία ομάδα, είχε ήδη μια πολύ ωραία ομάδα η οποία νικάει επί πέντε χρόνια. Είναι, επομένως, μια διοίκηση που έχει ως στόχο να νικήσει και να παραμείνει ψηλά. Για να γίνει αυτό, έχουν φτιάξει και πάλι μια δυνατή ομάδα αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Αυτό σημαίνει ότι είναι σημαντικό να στείλουμε από την αρχή του πρωταθλήματος ένα δυνατό μήνυμα. Θέλουμε να νικήσουμε».

Για το Champions League: «Οπως έχω ξαναπεί, είμαι στην απόλυτη διάθεση της ομάδας για να συνεχίσουμε να νικάμε, όπως έχει κάνει αυτή η ομάδα τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Γιούβε έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει στα ίσα με οποιονδήποτε αντίπαλο. Από εκεί και πέρα, στο Champions League ξέρουμε ότι στα νοκ άουτ ματς μπορούν να συμβούν τα πάντα. Πρώτα θα πρέπει να καθαρίσουμε με τον όμιλο και μετά βλέπουμε...».

Για την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά: «Ο Πολ έκανε πολύ καλά πράγματα σε αυτά τα χρόνια που ήταν εδώ. Αφησε καλές αναμνήσεις στη διοίκηση, τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς. Ερχονται κάποιες στιγμές που ένας ποδοσφαιριστής θέλει να αλλάξει περιβάλλον αλλά κανείς δεν θα ξεχάσει όσα έκανε εδώ. Του εύχομαι καλή τύχη για το μέλλον του».

Για την Ρόμα: «Μπορώ μόνο να τους ευχαριστήσω όλους για όσα έζησα εκεί. Τώρα φοράω άλλη φανέλα και θα προσπαθήσω να νικήσω στα ματς με την Ρόμα, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα. Θα είναι ένα ξεχωριστό ματς όταν πάμε στη Ρώμη γιατί πέρασα πέντε σημαντικά χρόνια εκεί. Είμαι επαγγελματίας όμως και θέλω να νικήσω και σε αυτό το ματς».

Για τη θέση του: «Μέχρι στιγμής έχω αγωνιστεί τόσο ως ελεύθερος πίσω από τους επιθετικούς όσο και μπροστά από την άμυνα. Προφανώς είναι διαφορετικοί ρόλοι αλλά μου αρέσουν αμφότεροι και αισθάνθηκα καλά μπροστά από την άμυνα στο φιλικό με την Γουέστ Χαμ, αν και είναι αυτονόητο ότι πρέπει ακόμη να... λαδώσουμε τους μηχανισμούς μας και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε από το επόμενο ματς».

Για τις συγκρίσεις με τον Αντρέα Πίρλο: «Είναι ένας υπέροχος ποδοσφαιριστής, τέλειος και πάντα τον θαύμαζα. Το να φτάσω στο επίπεδο του είναι ένας από τους στόχους μου».

Για το ποιος θα εκτελεί τα φάουλ: «Δεν είναι ένα ματς, το σημαντικό είναι να τα εκτελεί αυτός που αισθάνεται καλύτερα και είναι πεπεισμένος ότι θα σκοράρει. Για μένα το σημαντικό είναι να νικάει η ομάδα, αν και είναι φυσιολογικό να ελπίζω ότι θα σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερες φορές με φάουλ».

Για τον Πάουλο Ντιμπάλα: «Με τον Πάουλο τα πάμε μια χαρά, διαβάζει τις κινήσεις μου πριν τις κάνω και έτσι είναι εύκολο να παίξουμε μαζί, να συνεννοηθούμε αμέσως. Ολοι οι επιθετικοί μας, πάντως, είναι πολύ δυνατοί και δεν θα είναι εύκολο για τον προπονητή να επιλέξει. Εγώ θα προσπαθήσω να τους δώσω καλές μπαλιές και από εκεί και πέρα αυτοί ξέρουν πώς να τις κάνουν γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου