31 Αυγ 2016

Τι συμβαίνει με τον Βίτσελ δύο ώρες πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές

Αγωνία επικρατεί στο στρατόπεδο της Γιουβέντους για τη μεταγραφή του Αξελ Βίτσελ.

Από το πρωί η αίσθηση που επικρατούσε, και μεταφερόταν από το σύνολο του ιταλικού Τύπου, ήταν πως θα προχωρήσουν οι δύο ομάδες το συμφωνηθέν deal.

Αυτή τη στιγμή, κάτι λιγότερο από δύο ώρες πριν κλείσουν οι μεταγραφές, τα πράγματα είναι οριακά. Η Ζενίτ το απόγευμα ζήτησε εντελώς ξαφνικά περισσότερα λεφτά. Η αρχική συμφωνία προέβλεπε 18 εκατ. ευρώ συν 2 εκατ. ευρώ μπόνους.

Οι Ρώσοι, ως δια… μαγείας, ζήτησαν 25 εκατ. ευρώ. Η απάντηση της Γιούβε ήταν πως δε δίνουν ευρώ παραπάνω από όσα είχαν συμφωνηθεί την Τρίτη και η Ζενίτ… συμφώνησε και πάλι αμέσως! Ζήτησε όμως λίγο χρόνο για να βρει τον αντικαταστάτη του Βίτσελ.

Οι ώρες περνούν και η συμφωνία είναι στον αέρα. Δε σημαίνει πως χάλασε, δε βρίσκεται στο προγενέστερο σημείο, όμως, που ήταν πιο ενθαρρυντικό.

Υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών με τους μπιανκονέρι να πιστεύουν πως οι Ρώσοι δε θα τους πουλήσουν και με τον Βέλγο μέσο θα πέσει η αυλαία των φετινών μεταγραφών.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. Μακάρι να γίνει γιατί θα μείνουμε με έξι στο κέντρο! Και ο Αλέγκρι δεκάρι δεν παρακαλούσε να του φέρουν ρδώ και δυό χρόνια.. Τρεκουαρτίστα! Ορίστε του έφεραν έναν από τους καλύτερους σ` αυτή τη θέση, τον Πιάνιτς;; Γιατί λοιπόν τώρα τα γυρνάει και του αλλάζει ρόλο βάζοντάς τον αμυντικό χαφ;; Ας καθίσει και ο Μαρκίζιο λιγάκι στον πάγκο όταν με το καλό επιστρέχει.. Εξάλλου ο Πιάνιτς είναι καλύτερος γι` αυτή τη θέση από τον Μαρκίζιο; Θα χάσουμε δηλ. ένα από τα καλύτερα δεκάρια;;; Το θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος! Δεν ξέρω εσείς τι λέτε.. FORZA JUVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πιανιτς δεν είναι δεκάρι...είναι χαφάκι νέας κοπής.
    Η ομάδα έμεινε χωρίς δεκάρι...που δεν έψαξαν σχεδόν καθόλου να πάρουν εναν...και χωρίς χαφ μιας και ο Πογκμπά να έμενε,θα θέλαμε εναν χαφ ακόμα για βασικό.λίγα πράγματα απο τις μεταγραφές της Γιούβε και είχε ξεκινήσει δυναμικά δείχνωντας ότι κινείται σε σωστό δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή