5 Αυγ 2016

Το «τείχος Νο 2» μπήκε στις προπονήσεις και αισθάνεται πιο σημαντικός από ποτέ

Μετά την ολιγοήμερη παράταση που πήρε ο Λεονάρντο Μπονούτσι λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος, ενσωματώθηκε κι αυτός σήμερα στο Βίνοβο.

Ο Ιταλός αμυντικός δέχτηκε το καλωσόρισμα της Γιουβέντους μέσω ενός tweet. «Καλώς επέστρεψες “Λεό”», ήταν το μήνυμα των μπιανκονέρι που με κάθε τρόπο δείχνουν πως στέκονται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή και τον θεωρούν κομμάτι της ασπρόμαυρης οικογένειας.



Ο Μπονούτσι αναμένεται να προσαρμόσει τους όρους του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους και να ρίξει ακόμη πιο γερά θεμέλια στο Τορίνο. Μετά το έντονο φλερτ της Σίτι του Γκουαρντιόλα και την ξεκάθαρη απόρριψη από πλευράς Γιουβέντους, ο Μπονούτσι θα πρέπει να αισθάνεται πιο σημαντικός από ποτέ στην ομάδα.

8 σχόλια:

  1. "Τείχος" αποκαλείται ο Μπαρτσαλι κύριοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπονουτσι αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου. Τρομερή βελτίωση απο την ημέρα που ήρθε, και παρα πολύ καλός πλέον πέρα απο τα αμυντικά του καθήκοντα, στην ανάπτυξη παιχνιδιού απο την άμυνα. Συν στα τρομερά του σουτ. Ανετα ο ηγέτης της άμυνας(χωρίς να βάζω μέσα τον Τζίτζι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε καλός ο μπονι αλλά σε σχέση με τα άλλα δύο βασικά μπακ μας Μπαρτσαλι και Κιελινι είναι δύο φορές χειρότερος στο μαν του μαν...

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ προς το μαν του μαν αλλά σαν ποιότητα ποδοσφαιριστή ή πληρότητα καλύτερα είναι πολύ πιο μπροστά πλέον. Συν ότι παίζει με πιο πολύ πάθος (χωρίς να θέλω να μειώσω την πόρωση τον άλλον δύο)! Προσωπικές είναι του καθενός αυτές οι απόψεις. Το θέμα είναι να πετάει η ομάδα!

      FORZA JUVE!!!!

      Διαγραφή
  3. Chiellini kai Barzagli kaluteroi stopper, bonucci kaluteros amuntikos... den 8elo na 8ikso tis upoloipes oikanotites ton 2 giati sto style tous einai apla apiasti den 8a ksexoriza kanenan apo tous treis anamesa stous allous... o ka8enas sumplironei oti leipei amuntika apo ton allon... @Forza Juve... @Best World's Defenders @I Love Ju @Fino Alla Fine

    ΑπάντησηΔιαγραφή