22 Αυγ 2016

Εκνευρισμός στη διοίκηση για τη στάση του Ερνάνες

Ο Ερνάνες είναι ένας παίκτης που η Γιουβέντους θα ήθελε να πουλήσει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Βραζιλιάνος, αν και μπήκε ως αλλαγή στην πρεμιέρα της Serie A, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της περσινής χρονιάς να κερδίσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και οι μπιανκονέρι θέλουν να πιστεύουν πως κάποια ομάδα θα βρεθεί για να τον αγοράσει.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι η στάση του ίδιου του ποδοσφαιριστή που «κάθεται» σε ένα σχετικά υψηλό συμβόλαιο (3 εκατ. ευρώ) και απορρίπτει όποια πρόταση έχει έρθει στο Τορίνο γι’ αυτόν. Μια στάση που δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τη διοίκηση και μέσω διαρροών εκφράζεται ένας εκνευρισμός και απογοήτευση για το πώς κινείται και σκέφτεται ο Ερνάνες.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Μπενφίκα αναμένεται να χτυπήσει την πόρτα της Γιουβέντους αλλά θα έρθει μια φτωχή πρόταση που δε θα ξεπερνά τα 5 με 6 εκατ. ευρώ. Η εναλλακτική πρόταση είναι δανεισμός για ένα χρόνο με οψόν αγοράς.

Στη Γιούβε θα συζητούσαν και τις δύο σκέψεις καθώς θέλουν να διώξουν το συμβόλαιό του από το ετήσιο μπάτζετ. Η αλήθεια είναι πάντως πως όσο περνάει ο χρόνος, οι υποψήφιες ομάδες θα θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και η Γιούβε μάλλον θα βάλει λιγότερα λεφτά στο ταμείο της απ’ όσα υπολόγιζε αρχικά.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. Αυτός αγόρασε και σπίτι στο Τορίνο.. Δεν ξέρω πόσα χρόνια έχει συμβόλαιο, αλλά κατά τη γνώμη μου φταίμε εμείς που του κάναμε συμβόλαιο με 3 εκ. Αν είναι δυνατόν.. Χαζός είναι να φύγει.. Και ο Αλέγκρι βλέπω ότι πάντα τον χρησιμοποιεί όμως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως λέμε για τα θετικά, να λέμε και για τα αρνητικά του επιτελείου.. Είναι δυνατόν να θέλει να φύγει με συμβόλαιο 3 εκ. το χρόνο; Καλά δεν είναι;; Η καριέρα, πλέον, είναι στο τέλος.. Κάνει την προπόνησή του να διατηρείται, παίζει κανένα 20λεπτο, άσχετα με τα λάθη που κάνει και χωρίς να έχει ο κόσμος καμιά απαίτηση απ αυτόν κάνει και κανένα σουτ απ έξω.. μπας και μπει και κανένα γκολ και τον απωθεώσουν, θα πάρει κι άλλο πρωτάθλημα με προοπτικές το ευρωπαικό και βάζει κάθε χρόνο στην τσέπη 3 εκ., παλιά σε δραχμές πάνω από 1 δυσ. Πού θα βρει καλύτερα;; Χαζός είναι να θέλει να φύει;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή