25 Αυγ 2016

Κρίσιμη μέρα για τη μεταγραφή του Ματουιντί, τι φοβάται η Γιούβε από τους Γάλλους

Η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χτυπά στη σημερινή κλήρωση του Champions League αλλά το μυαλό των παραγόντων της Γιουβέντους δε θα είναι μόνο στους αντιπάλους του ομίλου.

Η σημερινή μέρα ίσως αποβεί καθοριστική για μία μεταγραφή που παλεύουν οι μπιανκονέρι, αυτή του Μπλες Ματουιντί.

Ο Μπέπε Μαρότα και οι συνεργάτες του βλέπουν στο πρόσωπο του Γάλλου μέσου τον αντικαταστάτη του Πολ Πογκμπά και λίγες ημέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος θα επιχειρήσουν να κάμψουν την αντίσταση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο περιθώριο της κλήρωσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους αναμένεται να συναντηθεί με ομόλογούς του από τη γαλλική ομάδα ώστε να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να μιλήσουν για την προσφορά της Γιουβέντους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκεί θα είναι και ο μάνατζερ του Ματουιντί, Μίνο Ραϊόλα, οπότε αν πραγματοποιηθεί αυτό το ραντεβού αναμένεται να είναι καθοριστικό καθώς θα δώσουν το παρόν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές: η ομάδα που πουλάει, η ομάδα που αγοράζει και η πλευρά του ποδοσφαιριστή που θα εκπροσωπηθεί μέσω του διάσημου ατζέντη.

Οικονομικά, γιατί εκεί θα κριθούν όλα, οι δύο σύλλογοι μπορεί να τα βρουν στα 35 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που όπως φαίνεται αφήνει ευχαριστημένους και τους δύο. Η Γιουβέντους προσφέρει στον ποδοσφαιριστή 4,5 εκατ. ευρώ το χρόνο και τετραετές συμβόλαιο, μια προσφορά που τον ικανοποιεί.

Ο Μπλες Ματουιντί θέλει να μετακομίσει στο Τορίνο, ο Ραϊόλα, μετά την πώληση το αιώνα με τον Πολ Πογκμπά, θέλει να ευχαριστήσει τη Γιουβέντους και το μοναδικό πρόβλημα είναι η στάση των Παριζιάνων.

Οι σχέσεις των δύο ομάδων δεν είναι καλές, λόγω Κομάν, και η περίπτωση να κρεμάσουν οι Γάλλοι τους Ιταλούς και να ακυρώσουν το ραντεβού την τελευταία στιγμή δεν είναι κάτι απίθανο. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος των μπιανκονέρι…

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου