10 Αυγ 2016

Η... περίεργη αποθέωση στη συνάντηση Ντε Λαουρέντις με οπαδούς της Γιούβε

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις πήγε για διακοπές και... αποθεώθηκε από οπαδούς της Γιουβέντους!

Μπορεί ο πρόεδρος της Νάπολι να περνάει δύσκολα με τους οπαδούς της ομάδας του και τα πανό που βάζουν στην πόλη αλλά με αυτούς της Γιούβε όλα είναι μια χαρά. Καλύτερα από ποτέ! Αυτό αποδείχθηκε και στο Filicudi, όπου πήγε για ολιγοήμερες διακοπές ο Ντε Λαουρέντις.

Οπως διαβάζουμε στις ιταλικές ιστοσελίδες, οπαδοί της Γιουβέντους που αναγνώρισαν τον πρόεδρο της Νάπολι τον αποθέωσαν επειδή ο Γκονσάλο Ιγουαΐν είναι μπιανκονέρο. Τρεις από αυτούς, μάλιστα, πλησίασαν τον Ντε Λαουρέντις, τον ευχαρίστησαν επειδή τσακώθηκε με τον Αργεντίνο φορ με αποτέλεσμα ο τελευταίος να θέλει να φύγει από τη Νάπολι και του ζήτησαν να βγάλουν μια selfie.

Το αφεντικό των παρτενοπέι δεν αρνήθηκε, έβγαλε τις φωτογαφίες του και πριν μπει σε ένα εστιατόριο, είπε προς τους Γιουβεντίνους: «Θα απαντήσουμε με μια μεγάλη μεταγραφή». Οταν ρωτήθηκε αν αυτή η μεταγραφή θα είναι ο Μάουρο Ικάρντι της Ιντερ, ο Ντε Λαουρέντις δεν απάντησε, χαιρέτισε τους οπαδούς της Γιούβε και μπήκε στο εστιατόριο με την παρέα του.


2 σχόλια:

  1. Λέτε να προσπαθήσουν να ξαναπάρουν τον Καβάνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιρετικά απίθανο. Δεν τον πουλάνε στην Παρί μετά τη φυγή Ζλάταν. Ασε που θα θέλει να βάλει τσέπη και μερικά λεφτά από τον Ιγκουαΐν. Μη νομίζεις πως θα δώσει ούτε 70, ούτε 80, ούτε 90 εκατ. ευρώ για παίκτη.

      Forza Juve!

      Διαγραφή