30 Αυγ 2016

Ντεσάμπ: Δεν είναι χαρούμενος στην Παρί ο Ματουϊντί

Ο Μπλες Ματουϊντί δεν είναι χαρούμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο Μπέπε Μαρότα είπε πριν λίγες μέρες ότι οι Παριζιάνοι δεν πουλάνε τον διεθνή Γάλλο χαφ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αρέσει στον ποδοσφαιριστή. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει ο προπονητή του στην εθνική ομάδα και πρώην μπιανκονέρο, Ντεσάμπ.

«Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι καλά με αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ο Μπλες ήταν καθοριστικός τα τελευταία τέσσερα-πέντε χρόνια στην Παρί, είναι ένας ποδοσφαιριστής με διεθνή φήμη. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο αυτό που ζει αυτή την στιγμή, δεν γίνεται να του αρέσει αυτή η κατάσταση. Οταν έχεις συνηθίσει να είσαι βασικός και να έχεις τόσες ευθύνες, είναι δύσκολο να αποδεχθείς το να μην υπολογίζεσαι σε απόλυτο βαθμό».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα και καλή χρονιά να έχουμε (για μας τους φανατικούς τώρα αλλάζει ο χρόνος, με την έναρξη των πρωταθληματων). Από ότι διαβάζω στα εξωτερικά σάιτ αναφορικά με τις μεταγραφές της ομάδας ακούγονται πολλά. Από Ματουιντι, Ισκο, Βιτσελ και Γουιλσιρ προσφάτως. Αν μπορέσουμε και πάρουμε Βιτσελ οικονομικά και κάνουμε κάνα μπαμ με Ματουιντι ή Ισκο νομιζω οτι θα είμαστε τρομεροί και στο κέντρο και θα ανεβουμε κι άλλο. Ο Σάμι ξεκίνησε παρα πολύ καλά και μακάρι φέτος (αδύνατον πιστεύω) να μείνει εκτός τραυματισμών. Αν γυρίσει και ο Κλαούντιο με το πνεύμα μαχητή που έχει θα είμαστε πλήρεις σε μια γραμμή που φοβομασταν οτι θα χάσουμε δύναμη. Μακάρι να κάνουνε αυτό που πρέπει στη διοίκηση και να μην αφησουνε την ομάδα με αδύναμο κέντρο.

    FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή