11 Αυγ 2016

Ο Ματουϊντί δείχνει να είναι ο Νο 1 στόχος για το κέντρο της Γιούβε

Ο Μπλες Ματουϊντί είναι πλέον ο πρώτος στόχος της Γιουβέντους και ο Ουνάι Εμερι προσπαθεί να τον «κλειδώσει» στο Παρίσι.

Τα ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η περίπτωση του Νεμάνια Μάτιτς έχει δυσκολέψει πάρα πολύ μετά από μια νέα συζήτηση που φέρεται να είχε ο Σέρβος μέσος με τον Αντόνιο Κόντε το πρωί της Πέμπτης. Παράλληλα, ο Αξελ Βίτσελ δήλωσε ότι θα παραμείνει για ακόμη ένα χρόνο στη Ζενίτ, προκειμένου να φύγει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Ετσι, ο Ματουϊντί έρχεται ξανά σε πρώτο πλάνο ως βασικός στόχος για το κέντρο της Γιουβέντους αλλά στο Παρίσι δεν θέλουν να τον χάσουν. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη ο προπονητής της Παρί, Ουνάι Εμερι.

«Θέλω να έχω τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, επομένως θέλω να μείνει ο Ματουϊντί. Από εκεί και πέρα, δεν είμαι εγώ αυτός που παίρνει τις αποφάσεις. Υπάρχουν τρεις παράγοντες σε αυτές τις περιπτώσεις: Η διοίκηση, ο ποδοσφαιριστή και ο προπονητής. Εχω πει στον Ματουϊντί ότι τον θεωρώ σημαντικό αλλά αυτός είναι που θα αποφασίσει αν θέλει ή όχι να παραμείνει».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου