11 Αυγ 2016

Ο 20χρονος χαφ της Γκλάντμπαχ που «βλέπει» η Γιουβέντους

Γερμανική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι η Γιουβέντους έχει στη λίστα της τον Μαχμούντ Νταούντ της Γκλάντμπαχ, ο οποίος έχει μόνο ένα χρόνο συμβολαίου ακόμη.

Οι μπιανκονέρι πρόσεξαν για πρώτη φορά τον Νταούντ κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν και συγκεκριμένα στους δύο αγώνες του ομίλου του Champions League. Από τότε, τα μάτια της Γιούβε ήταν πάντα στραμμένα πάνω του αφού στο Τορίνο, ως γνωστόν, ελέγχουν αναλυτικά τις μικρές ηλικίες.

Ο 20χρονος χαφ έκανε και πάλι πολύ καλή σεζόν, βοήθησε την Γκλάντμπαχ να πάρει και πάλι το εισιτήριο για το Champions League και φέρεται να έχει αποφασίσει ότι πρέπει να κάνει το βήμα στην καριέρα του. Το συμβόλαιο του Νταούντ λήγει σε ένα χρόνο και σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ligainsider.de, έχει αποφασίσει ότι δεν θα ανανεώσει με την Μπορούσια.

Αυτό σημαίνει ότι η Γκλάντμπαχ θα πρέπει να τον πουλήσει τώρα για να μην τον χάσει ως ελεύθερο και τα γερμανικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι οι ομάδες που ενδιαφέρονται είναι η Γιουβέντους, η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ που έχει πάρα πολύ άποψη και η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος έβλεπε κάθε εβδομάδα τον Νταούντ σε δράση ως προπονητής της Μπάγερν Μονάχου.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο: