1 Αυγ 2016

Η Gazzetta dello Sport γράφει για ενδιαφέρον της Γιούβε για Βεράτι

Ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport αναφέρει πως η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάρκο Βεράτι για να καλύψει τη θέση του Πολ Πογκμπά.

Ο 23χρονος μέσος θεωρείται από τους καλύτερους Ιταλούς μέσους αλλά η ιταλική εφημερίδα στέκεται όχι μόνο στις προσδοκίες των μπιανκονέρι αλλά στις δυσκολίες μιας τέτοιας μεταγραφής.

Ο Βεράτι έχει συμβόλαιο με την Παρί μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και νιώθει ευχαριστημένος στο Παρίσι. Από την άλλη, η πρόκληση της Γιουβέντους είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή των Γάλλων και σίγουρα θα μπορούσε να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Οι Παριζιάνοι αξιώνουν πάρα πολλά λεφτά για τον Ιταλό. Στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο η αξία ενός ποδοσφαιριστή απογειώνεται εύκολα, πόσω μάλλον όταν αναφερόμαστε στην περίπτωση του Βεράτι ο οποίος είναι από τους πιο αξιόλογους μέσους παγκοσμίως.

Το ρεπορτάζ θυμίζει πως η Παρί απέρριψε πρόταση της Ρεάλ, μια πρόταση που άγγιζε τα 60 εκατ. ευρώ. Στη Γιούβε, σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, θέλουν τον παίκτη αλλά σκοπεύουν να δαπανήσουν έως 50 εκατ. ευρώ.

Καταλαβαίνει κάποιος πως το χάσμα είναι μεγάλο. Η Παρί θέλει περισσότερα από 60 εκατ. ευρώ, οι μπιανκονέρι δίνουν 50 εκατ. Οποτε η διαφορά δεκάδων εκατομμυρίων μόνο εύκολη δεν καθιστά την περίπτωσή του.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου