14 Αυγ 2016

Πειράματα από τον Αλέγκρι στο 2-2 με την Εσπανιόλ

Με ισοπαλία (2-2) κόντρα στην Εσπανιόλ στη Μόντενα ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια της η Γιουβέντους.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι συνέχισε τις αλλαγές, αρχίζοντας αυτή τη φορά με 3-5-2 το ματς αλλά έχοντας στον πάγκο τον Ντιμπάλα, βάζοντας στην επίθεση τους Μάντζουκιτς-Ιγκουαΐν.

Το σκορ για την Εσπανιόλ άνοιξε στο 36’, όταν έφυγε στην κόντρα και ο Μπαπτιστάο απέφυγε τον Μπαρτσάλι και έστειλε την μπάλα στη γωνία του Μπουφόν. Στην ανάπαυλα ο Αλέγκρι έκανε αλλαγές και γύρισε το σύστημα σε άμυνα τεσσάρων, βάζοντας και τον Ντιμπάλα πίσω από τους Ιγκουαΐν-Μάντζουκιτς.

Ο Αργεντίνος είχε άμεσα δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης είχε δοκάρι και ο Μάντζουκιτς, ο οποίος στο 54’ έκανε το 1-1 από κοντά μετά το γύρισμα του Ασαμόα. Οι Ισπανοί έμειναν με 10 παίκτες στο 77’ αφού είδε δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Ντιμπάλα ο Βίκτορ Σάντσεθ αλλά στο 85’ έκαναν το 1-2 με τον Μορένο από κοντά, μετά το λάθος του Αλεξ Σάντρο και την απόκρουση του Νέτο στο πρώτο σουτ του Φελίπε Καϊσέδο.

Το ματς δεν τελείωσε εκεί πάντως αφού στο 90’ ο Ντιμπάλα πήρε την μπάλα εκτός περιοχής και με πανέμορφο πλασέ την έστειλε στο παραθυράκι της εστίας (2-2).

Η σύνθεση της Γιουβέντους: Μπουφόν (55’ Νέτο), Μπαρτσάλι (46’ Αλεξ Σάντρο), Μπενάτια (46’ Μπονούτσι), Κιελίνι (60’ Ρουγκάνι), Ντάνι Αλβες (46’ Λιχτστάινερ), Λεμινά, Πιάνιτς, Ασαμόα (73’ Ερνάνες), Περέιρα (46’ Ντιμπάλα), Μάντζουκιτς (60’ Πιάτσα), Ιγκουαΐν.


1 σχόλιο:

  1. Σκούρα τα πραγματα στο πρώτο ημίχρονο αλλά απο τυν ώρα που έριξε τον διάδοχο του Μέσσι όργια. Το πως σπάει την άμυνα στα δύο στο πρωτο γκόλ δεν υπάρχει. Πολλές μαγείες σε όλο το σαράντα πεντάλεπτο και κερασάκι η ΓΚΟΛΑΡΑ!! ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ 10 ΧΘΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή