14 Αυγ 2016

Οι τρεις λόγοι που ο Ντε Σίλιο -που δεν πωλείται- μπορεί να καταλήξει στη Γιουβέντους

Το όνομα του Ματία Ντε Σίλιο παίζει πάντα στο... background, με τον ίδιο να προτιμάει τη Γιουβέντους από τη Νάπολι.

Οι μπιανκονέρι είχαν ενδιαφερθεί τον Ιανουάριο για τον πλάγιο μπακ της Μίλαν αλλά το θέμα δεν προχώρησε τότε. Ο Ντε Σίλιο πήγε στο Euro, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, υπενθύμισε σε όλους τις δυνατότητες του και τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκαν και πάλι ρεπορτάζ για ενδιαφέρον της Γιούβε αλλά και της Νάπολι.

Για την Μίλαν ο Ντε Σίλιο επισήμως δεν πωλείται αλλά ανεπισήμως όλοι ξέρουν ότι αν δεν φύγει ο Κάρλος Μπάκα, οι ροσονέρι θα πρέπει να θυσιάσουν αυτόν για να πάρουν λεφτά. Τα οποία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ιταλών δημοσιογράφων, θα είναι 25 εκατ. ευρώ ή και λίγο παραπάνω.

Το τι θα γίνει, φυσικά, θα φανεί τις προσεχείς δύο εβδομάδες αλλά η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει πως αν ο Ντε Σίλιο φύγει από τη Μίλαν, θέλει να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους και όχι αυτή της Νάπολι.

Τόσο επειδή θεωρεί ότι ως μπιανκονέρο θα είναι πιο εύκολο να κατακτήσει τίτλους όσο και γιατί θέλει να δουλέψει ξανά με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος είναι ο πρώτος που τον πίστεψε και αυτός που τον είχε προωθήσει στην πρώτη ομάδα της Μίλαν.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου