1 Αυγ 2016

Το «Νο 10» της Γιούβε βρίσκει νέο κάτοχο

Η Γιουβέντους θα προσφέρει στον Πάουλο Ντιμπάλα νέο συμβόλαιο και τη φανέλα με το Νο10.

Οπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport σε σχετικό ρεπορτάζ, οι μπιανκονέρι έχουν ήδη κάνει μια συζήτηση με τον Αργεντίνο -τον Μάιο- για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και το επόμενο διάστημα (Αύγουστο ή Σεπτέμβριο) θα τα ξαναπούν για να πέσουν και οι υπογραφές.

Το συμβόλαιο του Ντιμπάλα έχει ισχύ ως το 2020 και θα επεκταθεί, με αναπροσαρμογή των ετήσιων απολαβών του, οι οποίες αυτή τη στιγμή είναι στα τρία εκατ. ευρώ. Πέρα από αυτό, όμως, η Γιουβέντους θέλει να βάλει στο κέντρο του project της τον Ντιμπάλα και αυτό σχεδιάζει να το κάνει προσφέροντας του τη φανέλα με το Νο 10.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα βλέπει με πολύ καλό μάτι το να πάρει το Νο 10


Ο Αργεντίνος έχει όλα όσα χρειάζονται για να φορέσει αυτή τη φανέλα αφού μετά την πρώτη του σεζόν στο Τορίνο γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, με τη διοίκηση να σχεδιάζει έτσι να δείξει στον Ντιμπάλα πόσο τον πιστεύει και ότι τον προορίζει για ηγέτη της ομάδας των επόμενων δέκα χρόνων.

Ο ίδιος ο Πάουλο, γράφει η Gazzetta dello Sport, βλέπει με πολύ καλό μάτι το να πάρει το Νο 10, καταλαβαίνοντας ότι θα αυξηθούν και οι απαιτήσεις απέναντι στους τιφόζι των μπιανκονέρι που πάντα ερωτεύονταν τον παίκτη που φορούσε αυτή τη φανέλα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είχε πρόβλημα αν συνέχιζε με το Νο 21.

3 σχόλια:

  1. To είχα πει από καιρό αυτό! Του αξίζει στο έπακρο! Αν θέλειμπορεί να πάρει ο Πιάνιτς το 21 και μετά Ο Μπενάντια το 5 του Πιάνιτς που το ήθελε! Ακόμα τα νο 7 & 11 μπορεί να αλλάξουν, γιατί είναι και ωραία νούμερα.., πέραν του 9 και του 10.. ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..έτσι κι` αλλιώς η φωτο του Πογμπά με τη φανέλα της Γιούβε βγήκε σήμερα από το επίσημο store της ομάδας και αντικαταστάθηκε από τη φωτο του Πιάνιτς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι το περιμέναμε σχέδον παρόλο που δεν είναι επίσημο ακόμα. Αντε να έρθει ο Σεπτέμβρης να πάμε να δούμε την ομάδα. Κρίμα που χάνω το ντέρμπυ πρώτη αγωνιστική. Το παλεύω για ιντεράκι.

    FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή