18 Αυγ 2016

Πώς πάνε οι εγγραφές στους Nucleo Grecia, στον ελληνικό σύνδεσμο της Γιουβέντους στην Ελλάδα

Στα τέλη του Ιουλίου, το forzajuve.gr ενημέρωσε με αποκλειστικό ρεπορτάζ τους οπαδούς της Γιουβέντους στην Ελλάδα για τη δημιουργία των Nucleo Grecia.

Το μοναδικό εγχείρημα, καθώς για πρώτη φορά στην Ελλάδα συνέβαινε κάτι τέτοιο, είχε μπροστά του πολλά πλεονεκτήματα αλλά και μια μεγάλη δυσκολία: όλη η κίνηση έπρεπε να τρέξει την περίοδο που οι περισσότεροι λείπουν λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

Σήμερα, και μετά από τρεις εβδομάδες, το forzajuve.gr επικοινώνησε με τους Nucleo Grecia και σάς μεταφέρει το κλίμα στον ελληνικό σύνδεσμο της Γιουβέντους.

«Οι εγγραφές πάνε περίφημα, πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμέναμε. Καθυστερήσαμε αρκετά ώστε να ανακοινώσουμε τις εξελίξεις γιατί θέλαμε να είμαστε έτοιμοι και ξεκάθαροι σε όλους τους τομείς. Επιλέξαμε να έχουμε -ίσως- λιγότερα μέλη αλλά όλοι να εξυπηρετηθούν όπως πρέπει», δηλώνουν οι Nucleo Grecia.

«Έχουμε δεχτεί δεκάδες μέιλ και μηνύματα από τους μπιανκονέρι της Ελλάδας. Τουλάχιστον 100-110 παιδιά έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να στηρίξουν την κίνηση και να γραφτούν στο κλαμπ. Σχεδόν οι μισοί το έχουν κάνει ήδη. Δεν είναι λίγοι αυτοί που απουσιάζουν αλλά το παλεύουν», συμπληρώνουν.

«Μέχρι στιγμής έχουμε παραπάνω από 40 εγγραφές», τονίζουν και: «Είμαστε σε επικοινωνία με τους Nucleo 1985 στην Ιταλία για να τρενάρουμε χρονικά όσο μπορούμε τη διαδικασία. Ακόμη δεν μπορούμε να πούμε την τελική ημερομηνία εγγραφών αλλά θέλουμε να κατεβάσουμε έναν ισχυρό σύνδεσμο, με πολλές εκδρομές μέσα στη σεζόν. Θέλουμε να δείξουμε στους Ιταλούς τιφόζι της μπιανκονέρα δύναμη της Ελλάδας. Και θα τα καταφέρουμε. Μα γι’ αυτό μας εμπιστεύτηκαν κιόλας. Γιατί ξέρουν πως μπορούμε να το πετύχουμε».

Πληροφορίες για εγγραφή στους Nucleo Grecia μπορείτε να βρείτε στο blog του ελληνικού συνδέσμου της Γιουβέντους εδώ ή επικοινωνώντας στο μέιλ nucleo1985grecia@gmail.com.

Το forzajuve.gr θα δημοσιεύσει τις επόμενες μια αποκλειστική αναλυτική συνέντευξη από τους Nucleo Grecia.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_910.html
Άλλαξε ο οπαδικός χάρτης των Γιουβεντίνων της Ελλάδας. Όπως σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά τo forzajuve.gr, μια σπουδαία οπαδική κίνηση ήταν στα σκαριά. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_951.html
Έκλεισε το deal και μεγάλος ιταλικός σύνδεσμος θα εκπροσωπείται πλέον στην Ελλάδα. Πριν λίγες ημέρες, με αποκλειστικό ρεπορτάζ σάς μεταφέραμε την πληροφορία πως ήταν στα σκαριά ένα σπουδαίο γιουβεντίνικο deal με άρωμα… Ελλάδας. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_121.html
Στα σκαριά ένα σπουδαίο γιουβεντίνικο deal με άρωμα… Ελλάδας. Το μάθαμε και σάς το μεταφέρουμε… [Ολόκληρο το θέμα +]






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου