23 Αυγ 2016

Ο Αλέγκρι έστειλε μήνυμα στον Ντάνι Αλβες

Ο Ντάνι Αλβες ήταν η μοναδική μεταγραφή της Γιουβέντους που ξεκίνησε βασικός στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο.

Ο Βραζιλιάνος είναι ένας ποδοσφαιριστής με ικανότητες και εμπειρίες και η Γιουβέντους περιμένει πολλά από αυτόν.

Παρόλα αυτά, στην ομάδα του Αλέγκρι κανείς δεν έχει σίγουρη τη θέση του αν δεν αποδείξει πως την αξίζει. Το σχόλιο του προπονητή της Γιουβέντους για την απόδοση του Ντάνι Αλβες ήταν χαρακτηριστικό.

«Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, θα πρέπει όμως να βελτιωθεί», είπε ο αλενατόρε των μπιανκονέρι και πρόσθεσε όλο νόημα: «Κάποιες στιγμές παίρνει πολλά ρίσκα και στην Ιταλία αυτό δεν το θεωρούμε καλό».

Μια τέτοια κριτική, γιατί κριτική είναι, δε σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος θα χάσει τη θέση του από την ομάδα ή δεν τον εμπιστεύεται ο Αλέγκρι. Αλλά δε θα έχει κάποιο πρόβλημα να τον αφήσει εκτός βασικού σχήματος αν δεν κάνει ό,τι θέλει ο προπονητής.

2 σχόλια:

  1. Πρέπει οι παίχτες να προσαρμοστούν στο στυλ της ομάδας, αλλά, ταυτόχρονα, και ο προπονητής να καταλάβει και να εκμεταλευτεί τις μεγάλε ικανότητες του κάθε παίζτη (Ιγκουαίν, Ντάνι Άλβες, Πιάνιτς) και ν` αλλάξει ακόμα και το στυλ παιχνιδιού για το καλό της ομάδας, όταν αυτοί οι παίχτες μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά όπως ξέρουν.. Αλλιώς θα θέλει ο προπονητής να είναι ξεροκέφαλος..για να είναι, ίσως, αυτός το νο 1 στην ομάδα.. Π.χ. είναι κουραστικό αυτό με τον Μάντζουκιτς και την επιμονή του Αλέγκρι.. Οκ δυνατό παιδί, μάχεται, αγωνίζεται να κερδίσει μπαλιές ..κεφαλιές κ.τ.λ., αλλά ποια είναι η ουσία; Το να μάχεται; Όχι! Ο φορ πρέπει να βάζει πολλά γκολ,. να δημιουργεί γκολ από το πουθενά.. αυτή είναι η δουλειά του κι όχι απλά να μάχεται..ειδικά όταν πρόκειται για τον φορ της Γιούβε.. (..δε θέλω να κάνω παραπάνω ανάλυση προς το παρόν.. Σας ευχαριστώ που μου δίνεει το βήμα να εκφράζω δημοσίως τη γνώμη μου για την αγαπημένη μου ομάδα, πάντα όσο πιο αντικειμενικά μπορώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..κι ο Ντε Σαμπ, αν εκμεταλευόταν τις ικανότητες του Πογκμπά, θα τον έβαζε να παίζει πιο μπροστά και η Γαλλία θα είχε πάρει το ευρωπαικό, αλλά ήθελε αυτός να είναι το πλήρες αφεντικό και έτσι έκαψε όλη τη χώρα.. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΑΠΛΑ.. ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΕΓΚΡΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΓΚΟΥΑΙΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35 ΓΚΟΛ ΣΙΓΟΥΡΑ, Ή ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟ 15 ΓΚΟΛ;;;;; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΛΗΜΑ... FORZA JUVE 9 όπως και να `χει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή