17 Αυγ 2016

Ο Μπενάτια μιλάει για το ρόλο του στη Γιουβέντους

Ο Μεχντί Μπενάτια, στην πρώτη του σεζόν στο Τορίνο, μίλησε για τους στόχους της ομάδας για την αγωνιστική που ξεκινάει αλλά και για το δικό του ρόλο στην ομάδα.

«Μην ξεχνάτε πως πριν δυο χρόνια, η Γιουβέντους ήταν στο τελικό του Champions League και ήταν άτυχη στον αγώνα με την Μπάγερν πέρσι», είπε ο Μαροκινός και πρόσθεσε: «Αυτή η ομάδα ήταν ήδη ισχυρή και ενισχύθηκε περισσότερο τώρα. Η έλευση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν είναι πολύ σημαντική όπως και των άλλων έμπειρων ποδοσφαιριστών που ήρθαν στην ομάδα».

«Προφανώς όταν ένας σύλλογος επενδύει με αυτόν τον τρόπο, το μήνυμα είναι σαφές», είπε ο Μπενάτια και συνέχισε: «Προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα. Αν το κατακτήσουμε θα είναι για έκτη σερί φορά και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό. Στη συνέχεια το Coppa Italia και το Champions League. Δεν κρύβω πως θέλουμε να κερδίσουμε σε όποια διοργάνωση αγωνιζόμαστε».

Για τον ανταγωνισμό στη Serie A, τόνισε: «Μπροστά μας θα έχουμε αντιπάλους που θα θέλουν να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Πρέπει να ξεκινήσουμε με τη νοοτροπία να βλέπουμε και να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Όσο για τον ανταγωνισμό και τη θέση του στην ομάδα, είπε: «Η Γιουβέντους έχει να δώσει 55 παιχνίδια τη σεζόν. Κάποιοι θα παίζουν σε άλλα, κάποιοι σε κάποια άλλα. Δε νιώθω ανταγωνισμό. Έχουμε ισχυρούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Όταν θα με εμπιστεύεται ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα τα δίνω όλα. Πού δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές. Κοιτάξτε στη Μπαρτσελόνα, στη Ρεάλ ή στην Μπάγερν. Νομίζω πως η ομάδα που θέλει να κερδίσει κάθε τρόπαιο χρειάζεται 20 παίκτες και όχι 11».


1 σχόλιο:

  1. η τελευταια φραση που υπωθηκε τα λεει ολα,ο αλεγκρι υπολογιζει οπως φαινετε σε ολους και εχει ξεκαθαρησει οτι ο καθε παιχτης θα εχει οσο περισσοτερο χρονο συμμετοχης ειναι δυνατον λαμβανοντας υποψην πιθανους τραυματισμους και rotation.

    ΑπάντησηΔιαγραφή