1 Σεπ 2016

Η Ζενίτ «πούλησε» τη Γιούβε, το χρονικό που έφερε το ναυάγιο της μεταγραφής Βίτσελ

Η Ζενίτ έκανε ό,τι μπορούσε για να μην γίνει η μεταγραφή του Αξελ Βίτσελ και τα κατάφερε, αποδεικνύοντας ότι είναι αναξιόπιστη.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, η Γιουβέντους και οι Ρώσοι είχαν συμφωνία από χθες για 18+2 εκατ. ευρώ. Με δεδομένη την συμφωνία, ο Βέλγος χαφ έφτασε το πρωί της Τετάρτης κάτω από άκρα μυστικότητα στο Τορίνο για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Το γεγονός ότι ο Βίτσελ ήταν στο Τορίνο -και παραμένει ως αυτή την ώρα- αποτελεί απόδειξη για την συμφωνία που υπήρχε ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μια συμφωνία, όμως, που οι Ρώσοι ως αναξιόπιστοι δεν τήρησαν...

Αρχικά ανέβασαν ξαφνικά τις απαιτήσεις τους στα 25 εκατ. ευρώ, με την Γιούβε να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ανέβει από τα 18+2. Η Ζενίτ έκανε πίσω σε ό,τι αφορά τα χρήματα αλλά στη συνέχεια ζήτησε λίγες ώρες προθεσμία για να κλείσει τον αντικαταστάτη του Βίτσελ.

Αυτός φαινόταν ότι θα ήταν ο Ανδρέας Σάμαρης της Μπενφίκα αλλά στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι οι Ρώσοι προχώρησαν στην απόκτηση του Ιγκόρ Νοβοτσέλβελ από την Ροστόφ. Στόπερ που παίζει ως χαφ και ο οποίος αποκτήθηκε σαν αντι-Βίτσελ.

Μετά από αυτό, στο Τορίνο περίμεναν το τελικό «ok» για να ανακοινώσουν την μεταγραφή αλλά η Ζενίτ έβαλε νέα εμπόδια, ενημερώνοντας πως ο προπονητής Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν θέλει να χάσει τον Βίτσελ! Το αποφάσισε αυτό, σύμφωνα με τους Ρώσους, μία ώρα πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Και κάπως έτσι, με τον Βέλγο χαφ να είναι στο Τορίνο μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, η Ζενίτ απέδειξε ότι είναι και στη συμπεριφορά, πέρα από το αγωνιστικό, μια πολύ μικρή ομάδα. Και ως τέτοια, θα χάσει τον Βίτσελ -θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα παίζει αυτός εκεί φέτος- χωρίς να βάλει ούτε ευρώ στο ταμείο της.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο:

  1. Γιατί δεν πήραμε τον Σισοκό; Τελικά μάλλον πάει στην Έβερτον! Δε λέγαμε ότι τον θέλαμε; Λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή