25 Σεπ 2016

Είναι αναστρέψιμη η κατάσταση του Μάντζουκιτς;

Η επιλογή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο ματς με την Ιντερ να ρίξει στη μάχη τον Μάριο Μάντζουκιτς αντί του Γκονζάλο Ιγκουαΐν τελικά, εκτός από την ήττα, στοχοποίησε τον Κροάτη.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Χαρακτηριστικό είναι πως η Tuttosport, με κεντρικό άρθρο του διευθυντή της, ζητούσε να κάτσει τα επόμενα τρία χρόνια (!) στον πάγκο ο Μάντζουκιτς. Ο επιθετικός της Γιουβέντους δεν είναι και στα καλύτερά του και αυτό φάνηκε και απέναντι στην Παλέρμο.

Μπορεί να έφτιαξε μια φάση αλλά έχασε άλλες δύο. Δεν πατάει καλά στα πόδια του ο Μάριο και μόνο… σούπερ δεν είναι. Ο σέντερ φορ των μπιανκονέρι δεν ήταν ποτέ ο ποδοσφαιριστής που θα «σκοτώσει» τον αντίπαλο με την πρώτη ευκαιρία. Περισσότερο μαχητής και σκληρός παρά δεινός σκόρερ.

Αρκεί αυτό;

Όταν ο επιθετικός δεν έχει το γκολ και παίζει στη Γιουβέντους, όχι δεν αρκεί. Ο Μάντζουκιτς διανύει μια εξαιρετικά κρίσιμη χρονιά για το μέλλον του. Αν δεν του βγουν τα ματς και δεν έρθουν τα γκολ κινδυνεύει να πέσει επίπεδο. Και εννοείται πως θα βγει χαμένη και η ομάδα του από μια τέτοια εξέλιξη.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα στηρίξει τον ποδοσφαιριστή του και θα του δώσει ευκαιρίες. Μπορεί να μην είναι αντίστοιχες με αυτή της Ιντερ, λογικά το πάθημα θα το έγινε μάθημα, αλλά ο Μάριο θα παίξει τα παιχνίδια του. Το θέμα είναι τι θα πετύχει.

Στα μέσα του Ιουλίου, όταν είχε ακουστεί πως η Γιουβέντους ετοιμαζόταν να πάρει τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο μάνατζέρ του δήλωνε: «Ακόμη κι αν έρθει ο Ιγκουαΐν δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Η σεζόν θα είναι μεγάλη, θα υπάρξουν περισσότερα από 50 ματς σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, άρα θα υπάρξει χρόνος για όλους. Εκτός αυτού, αν έρθει ο Ιγκουαΐν, ο Μάριο θα έχει και έξτρα κίνητρο για να δουλέψει ακόμη περισσότερο».

Ο Ιγκουαΐν ήρθε. Η χρονιά είναι μεγάλη. Ο Μάντζουκιτς έχει ένα επιπλέον κίνητρο. Το μεγάλο ζητούμε είναι αν μπορεί να ανατρέψει ο Κροάτης την κατάσταση. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως το μπορεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου