19 Σεπ 2016

Αλλάζει σύστημα ο Αλέγκρι αφήνοντας δύο βασικούς στον πάγκο

Αλλαγή σε σύστημα και σε πρόσωπα ετοιμάζει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για το ματς με την Κάλιαρι, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Η Γιουβέντους δε θα αναλωθεί σε συζητήσεις ημερών για την ήττα από την Ιντερ αφού ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική. Το βράδυ της Τετάρτης οι μπιανκονέρι υποδέχονται την Κάλιαρι στο Τορίνο και σύμφωνα με τα πρώτα ρεπορτάζ, ο Αλέγκρι θα προχωρήσει σε αλλαγή συστήματος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, είναι εξαιρετικά πιθανό ως βέβαιο ότι η Γιούβε θα παραταχθεί με 4-3-3. Στο τέρμα ο Μπουφόν, στα δύο άκρα της άμυνας λογικά οι Αλεξ Σάντρο και Ντάνι Αλβες, στόπερ οι Κιελίνι-Μπαρτσάλι ή Ρουγκάνι-Μπαρτσάλι, τριάδα στο κέντρο οι Πιάνιτς-Λεμινά-Ασαμόα, αριστερό εξτρέμ ο Πιάτσα, δεξί ο Κουαδράδο και στην κορυφή ο Ιγκουαΐν.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Θα μείνει εκτός δηλαδή ο Κεντίρα, ο οποίος δεν έχει χάσει ματς μέχρι τώρα αλλά λόγω του ιατρικού παρελθόντος του πρέπει να παίρνει ανάσες όποτε υπάρχει ευκαιρία, όπως θα μείνει εκτός και ο Ντιμπάλα.

Οπως γράφει η Gazzetta dello Sport, αφού υπάρχουν πλέον τα δύο εξτρέμ, θα είναι αυτοί κανονικά στις θέσεις τους και ο Αργεντίνος θα είναι στον πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου